Τα Χριστούγεννα μοιραζόμαστε αγάπη !!!

Που να τους βρεις σήμερα τέτοιους. Η ανθρωπιά δεν είναι πεταμένη στους δρόμους. Άντε να υπάρχουν δυο-τρεις, σίγουρα όχι περισσότεροι. Μιλάμε για Ανθρώπους με το α κεφαλαίο. Αληθινοί άνθωποι με τη Μεγάλη Καρδιά. Και τι να κάνουν αυτοί οι δυο-τρεις, όταν ένας κούκος, ένα χελιδόνι, δεν φέρνει την άνοιξη. Άσε. Σε κάθε περίπτωση, όμως, αυτούς τους λίγους Ανθρώπους, με το α κεφαλαίο, πρέπει να τους αναδείξουμε. Χρέος των ΜΜΕ είναι, μπας και παραδειγματιστουν και άλλοι…. Ό,τι σου λέμε!

Mini Stop Kiosk. Δύναμη στα περίπτερα. Με 20 σημεία σε όλη την Αττική. Μετά, το «Adele», αυτό το night club στο Κολωνάκι, με τον Γαλλικό ..άερα! Έφτασαν τα Χριστούγεννα, και ενώνουν δυνάμεις με το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και πως θα γίνει αυτό ; Κουμπαράδες θα στηθούν στα παραπάνω καταστήματα, που θα μπορεί ο καθένας να βάλει το λιθαράκι του. Για αυτά τα παιδιά που μας χρειάζονται. Για να κάνουμε αυτούς τους μικρούς μαχητές να χαμογελάσουν.

Τα έσοδα θα διατεθούν για τους σκοπούς του «ΕΛΠΙΔΑ».

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.