Τα χημικά όπλα δεν θα μείνουν στην αποθήκη

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, αυτό το συμπαθητικό γεροντάκι, και είναι συμπαθητικό, διότι δεν δείχνει απειλητικός, είπε: ”Αν η Ρωσία χρησιμοποιήσει χημικά, κι εμείς θα απαντήσουμε με χημικά”. Τι να έλεγε το ανθρωπάκι, ο Μπάιντεν; Στο φινάλε εκπροσωπεί την πλανηταρχία. Την πρώτη πολεμική μηχανήξ της γης. Να έλεγε, ότι εμείς είμαστε της σχολής καλογραιών και τα χημικά τα έχουμε μόνο για πλάκα;

Μια αθώα ερώτηση, από ενα αθώο ανθρωπάκο, την αφεντια μου:

…διά χειρός Hλία Τσίπα

  • Για ποιο λόγο έχουν φτιάξε χημικό οπλοστάσιο κάποιες χώρες;
    Επειδή έχει χημικά ο αντίπαλος. Να μην υστερήσει ο άλλος. Για να φοβάται ο ένας ότι θα απαντήσει ο άλλος με τα ίδια φονικά όπλα.
    Στην επικαιρότητα η φιλολογία σχετικά με την πιθανότητα ο Πούτιν να κάνει το απονενοημένο στην Ουκρανία. Πιθανον! Γιατί, όχι; Όταν χάνει την παρτίδα, όταν δεν του βγαίνει η δουλειά, δύσκολο να πει ”Εχασα, κάνω πίσω, μια άλλη φορά θα ξαναρίξω τα ζάρτια… ”.
    Δεν είναι σίγουρο ότι ο Πούτιν θα τα τινάξει όλα στον αέρα. Αυτό θα γίνει αν μπουν στο παιχνίδι τα χημικά. Το σίγουρο είναι το άλλο. Κάποιος αύριο, στο μέλλον θα την κάνει τη βρωμοδουλειά. Δεν γλυτώνουμε.Από τον Πούτιν ή κάποιον άλλον.

-apodytiriakias.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.