Η “λύσσα” της κυβέρνησης να δώσει την Αττική Οδό στην ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ του Περιστέρη, πριν τις εκλογές! Ενώ η σύμβαση λήγει σε 2 χρόνια, τον “τρέχουν” μέχρι το Ιούνιο, για να δοθεί τσάμπα στον εκλεκτό “εθνικό εργολάβο” – Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι στον εισαγγελέα!

Η ώρα του εισαγγελέα δεν θα αργήσει! Διαβάζω δεξιά και αριστερά, μεταξύ τυριού και αχλαδιού, ότι αυτοί οι καλοπληρωμένοι μάνατζερ του ΤΑΙΠΕΔ, κάποιος Πολίτης – κουμπάρος μεγαλοχρηματιστή– και ένας ονόματι Σταμπουλίδης , διαρρέουν ότι ο διαγωνισμός για τη σύμβαση της παραχώρησης της Αττικής οδού, θα έχει γίνει μέχρι το Ιούνιο. Προφανώς δεν το λένε από το κεφάλι τους αλλά τους το υπαγορεύει το μέγαρο Μαξίμου. 

Επί του προκειμένου όμως, αν ο Πολίτης και ο Σταμπουλίδης (μπροστινοί της κυβέρνησης) πιστεύουν ότι σε περίπτωση που ο διαγωνισμός γίνει μέχρι τον Ιούνιο, εντός του πρώτου εξαμήνου βάσει των δηλώσεων, θα έχει το καλύτερο δυνατό τίμημα για το ελληνικό δημόσιο, ας αναλάβουν την ευθύνη απέναντι σε έναν εισαγγελέα!

Γιατί αν ο διαγωνισμός γίνει τώρα, εν μέσω πολέμου, ενεργειακής κρίσης, ακρίβειας, πληθωρισμού, πτώσης των ρυθμών ανάπτυξης και το τίμημα είναι κάτω από 3-3,5 δις. ευρώ, τότε να είναι έτοιμοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους, αστικές και ποινικές, για το ξεπούλημα της περιουσίας του Κράτους σε όσους παραμονεύουν να υφαρπάξουν τα φιλέτα του κράτους μπιτ παρά, τζάμπα, με τις πλάτες των διεθνών οίκων – κερδοσκόπων που θα έχουν τον κεντρικό και πρωταγωνιστικό ρόλο και επί της ουσίας θα βάλουν τα (πολλά) λεφτά!

Στο edolio5 το έχουμε γράψει πολλές φορές πως ο διαγωνισμός θα είναι κομμένος και ραμμένος παρά τον υπέρ – δανεισμό που έχει η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και ξεπερνάει τα 2,2 δις ευρώ, στα μέτρα της. Η κυβέρνηση γνωρίζει ότι μετά τις εκλογές αυτό το “κόλπο” δεν θα υλοποιηθεί και τρέχει να προλάβει τα συμφωνηθέντα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

-πηγή : edolio5

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.