Φετινά γενέθλια Δημήτρη Φιντιρίκου, χωρίς ηθοποιούς

Σαν πρώτη εικόνα, μια από τα ίδια, το παιχνίδι παίχτηκε όπως κάθε χρόνο και χθες, 24 Μαρτίου, παραμονή των γενεθλίων του. Όμως, σαν ανάλυση δεύτερη, τρίτη και ακόμη πιο βαθιά..Δεν ξανά έκανε ακόμη ένα απόλυτου χαμού happy birthday party, στη βίλα του στη Βούλα, με τους ίδιους στη λίστα καλεσμένων, ο καλός, γοητευτικός και… είναι πάντα εκεί για τους άλλους, Δημήτρης Φιντιρίκος. Δεν υπήρχε περίπτωση αυτό. Αποκλείεται να προέκυπτε. Ούτε μια στα δέκα εκατομμύρια. Για όσους γνωρίζουν το μάθημα Ιστορία, έστω αυτή του δημοτικού σχολείου, και θυμούνται τι αλητείες παίχτηκαν με την πολυσυζητημένη σειρά μυστηρίου της Θεσσαλονίκης, το έχουν καταλάβει.. Ποιο; Δεν είναι αυτός που ήταν, πλέον ξέρει ποιοι τον αγαπάνε πραγματικά και ποιοι στα μαϊμού. Αποδείχθηκαν κακοί ηθοποιοί, σε κακούς ρόλους.

Έκανε το απίθανο Φίντι. Αυτό που δεν έκανε καμία άλλη φορά στο παρελθόν. Και κάλεσε να το γιορτάσουν μαζί του, όποιους αξίζουν και τον νοιάζονται, τελικά. Για τους άλλους, τους άφησε να του στείλουν τις ευχές τους, στις ιστορίες τους στο instagram.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δείτε ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.