Γιατί τα 5 πανάκριβα ρολόγια, που έκλεψαν από την βίλα του Δημήτρη Φιντιρίκου, δεν έχουν καμία αξία

Αν μιλάμε και ξέρουμε τι λέμε, ποια είναι η ουσία του πράγματος. Πρώτα και πάνω απ’ όλα. Έλειπες και εσύ για τις διακοπές του Πάσχα. Και για κακή σου τύχη, βρήκαν την ευκαιρία, να σε κλέψουν, να σου πάρουν αντικείμενα μεγάλης αξίας. Τι είναι αυτά, μπροστά στο φόβο και τον τρόμο, της εικόνας του κλέφτη; Αυτοί που έμειναν πίσω, τον κοίταξαν μέσα στα μάτια. Το αίμα τους πάγωσε, η ζωή πέρασε από μπροστά τους, δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα, να μη σου τύχει. Και ποιος τα …χέζει τα κλοπιμαία. Λίγο σε απασχολούν.

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος, το πρόσωπο των τελευταίων ωρών, πάνω σε αυτό στέκεται. Όλοι έμαθαν πως διέρρηξαν το σπίτι του κορυφαίου επιχειρηματία και αξιολόγου ανθρώπου. Του άρπαξαν πέντε πανάκριβα ρολόγια. Οι τηλεοπτικές κάμερες τον εντόπισαν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, επιστρέφοντας από τις πασχαλινές του διακοπές.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δήλωσε : «Τώρα γυρνάω για να δω τι έχει συμβεί στο σπίτι. Καλά δεν μπορεί να είναι. Πάω να δω πρώτα απ’ όλα πως είναι η κοπέλα μετά από το σοκ. Το άσχημο της υπόθεσης είναι αυτό, ο τρόμος που παθαίνει ο κόσμος όταν βλέπει ξαφνικά μπροστά του έναν κλέφτη μες στο σπίτι. Τα πράγματα αγοράζονται».

«Άκουσε τον θόρυβο η κοπέλα, ανέβηκε πάνω, πάτησε αυτές τις κραυγές και αυτός έφυγε γρήγορα από το σπίτι», προσθέτει ο επιχειρηματίας σχετικά με το περιστατικό.

«Είναι σοκαριστικό να ξέρεις ότι κάποιος μπήκε στο σπίτι σου, στο δωμάτιό σου, όταν εσύ λείπεις, και να ακούς την κοπέλα που έχεις εκεί να είναι σε αυτή την κατάσταση. Ευτυχώς δεν έγινε κάτι πιο άσχημο», είπε κλείνοντας ο Δημήτρης Φιντιρίκος.

«Το Πάσχα περάσαμε καλά αλλά κατέληξε άσχημα», αρκέστηκε να δηλώσει στις κάμερες η Κατερίνα Δαλάκα.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.