Τι εκτιμά η ΕΛ.ΑΣ για το ληστή που εισέβαλε στο σπίτι του Δημήτρη Φιντιρίκου στη Βούλα- Το προφίλ του

Πλήρη περιγραφή του «επαγγελματία» ληστή που εισέβαλε τη Δευτέρα του Πάσχα στο σπίτι του γνωστού επιχειρηματία Δημήτρη Φιντιρίκου στη Βούλα, έχουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που χειρίζονται την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iEidiseis, πρόκειται για άτομο νεαρής ηλικίας, αδύνατο, με κανονικό ύψος, που φορούσε κουκούλα και μάσκα. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι είχε σχεδιάσει καλά την εισβολή στο σπίτι, πιστεύοντας ότι λόγω των γιορτών θα είναι άδειο, χωρίς όμως να υπολογίσει την παρουσία της οικιακής βοηθού.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αρχικά πήγε στην πίσω πλευρά μιας σειράς από σπίτια του συγκεκριμένου δρόμου της Βούλας και κατόπιν πέρασε στην οικία του Δημήτρη Φιντιρίκου από διπλανό σπίτι. Αφού κατάφερε να ανεβεί στο μπαλκόνι, παραβίασε την μπαλκονόπορτα και μπήκε στο εσωτερικό.

Η Γεωργιανή οικιακή βοηθός άκουσε το θόρυβο και ανέβηκε τα σκαλιά πηγαίνοντας προς την κρεβατοκάμαρα, όπου βρισκόταν ο δράστης. Τότε ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο μαζί του και έβαλε σε κατάσταση σοκ τις φωνές. Ο ληστής αιφνιδιάστηκε (εκτιμάται ότι δεν γνώριζε για την παρουσία της στο χώρο) και τότε τράπηκε σε φυγή από το σημείο από το οποίο είχε εισβάλει στο σπίτι.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πρόλαβε να αφαιρέσει από τα συρτάρια της κρεβατοκάμαρας πέντε ακριβά ρολόγια (ανάμεσά τους δύο Rolex). Οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει δακτυλικά αποτυπώματα, ενώ εξετάζουν και υλικό από κάμερες ασφαλείας. Την ημέρα του συμβάντος ο επιχειρηματίας απουσίαζε και είχε αφήσει πίσω την έμπιστη οικιακή βοηθό για να φροντίζει το σπίτι.

ieidiseis.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.