Συνελήφθη ένας ακόμα 45χρονος για εμπλοκή στην απαγωγή Κυπαρρίση! Προσπάθησε να χτυπήσει με το αυτοκίνητο του τους αστυνομικούς που τον καταδίωκαν στο Χαλάνδρι – Οι πυροβολισμοί και ο τραυματισμός του

Συνεχίζοντας αμείωτα τις έρευνες της η ΕΛ.ΑΣ για την σύλληψη και των άλλων υπόπτων που διαφεύγουν από την απαγωγή του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση, εντόπισαν έναν 45χρονο σε κλεμμένο ΙΧ εντόπισαν αστυνομικοί στο Χαλάνδρι.

Όπως αναφέρεται σε ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ., ο 45χρονος εντοπίστηκε στο Χαλάνδρι να οδηγεί κλεμμένο Ι.Χ. με το οποίο φέρεται να κινήθηκε κατά των αστυνομικών που προσπάθησαν να τον ελέγξουν με σκοπό, όπως υποστηρίζει η ΕΛΑΣ, να τους παρασύρει.

Τότε οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν βολές ακινητοποίησης στα λάστιχα και τη μηχανή του οχήματος, από τις οποίες τραυματίστηκε ο 45χρονος στο πόδι.

Μετά την ακινητοποίηση του οχήματος, ο άνδρας προσπάθησε να διαφύγει πεζός, ωστόσο συνελήφθη από αστυνομικούς οι οποίοι του πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο.

-edolio5

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.