Συνεχίζεται το instagram promo του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για το The Black Hole

Συνεχίζεται το instagram promo του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για το The Black Hole

Αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος για το opening του “The Βlack Hole”, του νυχτερινού κλαμπ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, που θα γίνει στις 25 Οκτωβρίου, με guest τους «Mathame».

Όπως έχουμε τονίσει και στο παρελθόν, ο πραγματικός στόχος του εκκεντρικού μεγιστάνα των φαρμάκων και πρόεδρου της μπασκετικής ομάδας του Παναθηναϊκού, δεν είναι το κέρδος. Όσο για την ανάγκη του να κάνει την…καύλα του, να έχει το δικό του στέκι, με τη μουσική που αυτός γουστάρει. Ολοφάνερο! Καλλιτέχνης είναι, ψυχή καλλιτεχνική και, όχι απαραίτητα συνειδητά, διψάει να κάνει το χόμπι του. Τουτέστιν το βράδυ, μετά τη δουλειά, να εισπράττει την τρέλα των αισθήσεων, να βιώσει την αδρεναλίνη που θα του προσφέρει το Clubbing μέχρι πρωίας μόνο με house μουσικές, αλλά και να ηρεμήσει και να γεμίσει μπαταρίες. Πώς αλλιώς θα εμπνευστεί;

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι δεν έχει θέσει ψηλά τον πήχη. Το αντίθετο συμβαίνει έως τώρα. Το έχει πάρει πολύ ζεστά το θέμα και το καταλαβαίνουμε από τα συνεχόμενα stories που ανεβάζει στο αγαπημένο του Instagram.

Εξυπηρετώντας τον σκοπό του, να δώσει μια πρώτη γεύση του πως θα είναι το “The Βlack Hole, έκανε προ ημερών live streaming, ενώ χθες ανάρτησε νέο video.

Δείτε ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.