Αποκλειστικό στο Tsipasblog : Με Μathame «χτυπάει» το Black Hole του DPG

Matteo Giovanelli - Δημήτρης ΓΙαννακόπουλος - Amedeo

Αφού επιβεβαιωθήκαμε χθες για το γεγονός ότι το opening, στο νυχτερινό κέντρο του Δημήτρη Γιανακόπουλου, το «BlackHole», θα γίνει στις 25 Οκτωβρίου (Εδώ), μέσα πέσαμε στο Tsipasblog.gr φυσικά και με τους πιο διάσημους dj της electro house, που κατά καιρούς θα φέρνει (Εδώ).

Έτσι, την επόμενη της έναρξης και πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο, 26 Οκτωβρίου, τη μουσική επιμέλεια θα αναλάβουν οι διάσημοι σε Ελλάδα και εξωτερικό, “Mathame”.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Από τα πιο ανερχόμενα ονόματα στον χώρο της χορευτικής μουσικής. Πρόκειται για δύο αδέρφια, τον Amedeo και τον Matteo Giovanelli, που μεγάλωσαν σε μια πλαγιά της Αίτνας. Οι οποίοι ενδεχομένως να άργησαν να φτάσουν εκεί όπου πρέπει, αφού ήρθαν στην επιφάνεια the old school way, αργά, συνειδητά και σταθερά.

Η καριέρα τους στη μουσική ξεκινά το 2013, το πρώτο τους EP κυκλοφορεί στην Bastaard το 2015 και η έκρηξη έρχεται το 2018, όταν συνεργάζονται και βγάζουν δουλειά τους στο τεράστιο brand/δισκογραφική των Tale of Us, Afterlife.

Οι “Μathame” έχουν κερδίσει από την πρώτη μέρα τις εντυπώσεις και όλοι μιλούν με εξαιρετικά θερμά λόγια τόσο για τη δουλειά τους, όσο και για τις εμφανίσεις τους στη χώρα μας. Μάλλον αυτό το ιδιότυπο μείγμα της techno, με ολίγη από house και πρωταγωνίστρια τη μελωδία, ακόμα χτυπά κέντρο στην αισθητική των κλάμπερ.

Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια, όμως πιστεύω πως αυτά τα δύο πολύ φιλοσοφημένα παιδιά θα μας δώσουν απλόχερα πολύ εντυπωσιακά δείγματα στο απόλυτο χειμερινό στέκι διασκέδασης του “DPG”.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.