DJ παγκοσμίου φήμης στο κλαμπ του Γιαννακόπουλου

DJ παγκοσμίου φήμης στο κλαμπ του Γιαννακόπουλου

Έρωτας, πόθος καυτός, επιθυμία αθεράπευτη. Όχι, σίγουρα τόσο για να βγάλει χρήματα, όσο για την ανάγκη του να κάνει την…καύλα του, να έχει το δικό του στέκι, με τη μουσική που αυτός γουστάρει. Ολοφάνερο! Καλλιτέχνης είναι, ψυχή καλλιτεχνική και, όχι απαραίτητα συνειδητά, διψάει να κάνει το χόμπι του. Τουτέστιν το βράδυ, μετά τη δουλειά, να εισπράξει την τρέλα των αισθήσεων, να βιώσει την αδρεναλίνη που σου προσφέρει το Clubbing μέχρι πρωίας μόνο με house μουσικές, αλλά και να ηρέμηση και να γεμίσει μπαταρίες. Πώς αλλιώς θα εμπνευστεί;

Και, επειδή, ο Δημήτης Γιαννακόπουλος δεν έχει ανάγκη από λεφτά, έχει μπόλικα, στο club που ανοίγει στις 26 Οκτωβρίου, θα βάλει ψηλά τον πήχη και θα δουλέψει προς αυτή την κατεύθυνση. Έτσι, λοιπόν, επειδή έχει σχέδιο, μαθαίνω πως θα φέρει Dj παγκοσμίου φήμης, που υπό άλλες συνθήκες δεν τους βλέπεις στην Αθήνα. Γιατί τέτοια ονόματα παίρνουν 20 χιλιάρικα τη βραδιά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.