Για αυτό τους κάνει έξωση από την την Αγυιά

Για αυτό τους κάνει έξωση από την την Αγυιά

Το όργιο στο παρασκήνιο της Παναχαΐκής. Φοβερά πράγματα. Το όργιο των οργίων. Σήμερα, ακόμα ένας μπελάς προστέθηκε πάνω της. Αναφέρομαι για την υπόθεση της έξωσης της ΠΑΕ, από την Αγυιά, αν η Ερασιτεχνική δεν εισπράξει τα οφειλόμενα.

Με ανακοίνωση της η τελευταία, γνωστοποίησε πως σε συνεδρίαση του ΔΣ, αποφασίστηκε ομόφωνα να κινηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες κατά της ΠΑΕ, γιατί, λέει, δεν εκπληρώνει τις οικονομικές της υποχρεώσεις, όπως ρητά έχει δεσμευθεί η διοίκησή της.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Με λίγα και απλά λόγια, τι λέει η Ερασιτεχνική. Φέρτε λεφτά, τους είπε. Και αφού δεν της έβαλε το μαχαίρι στον λαιμό, αλλά απεναντίας της έδωσε σημαντικές ελαφρύνσεις, για τη ρύθμιση της καταβολής των χρεών, όπως λέει.

Δυστυχώς, οι μέρες πέρασαν και οι υποσχέσεις δεν έγιναν πράξη! Δεν έχουν λεφτά, δεν θα με πληρώσουν και θα με υποχρεώσουν να τους κάνω έξωση, σκέφτηκε η Ερασιτεχνική.

Κατά τα άλλα, πριν διαπραχθεί αυτό το συμβάν, γράφτηκαν και συνεχίζουν να γράφονται πράγματα, που, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής, δεν φαίνεται να συμβαδίζουν με την πραγματικότητα. Από υποτιθέμενα έγκριτα σαιτ, μόλις πριν λίγες μέρες, διαβιβάσαμε πως ο ομογενής επιχειρηματίας και πρόεδρος της ΠΑΕ, Σάκης Καλογερόπουλος, θα έδινε χρήματα στην Ερασιτεχνική, τόσο για τον μήνα Αύγουστο (3000 ευρώ), όσο και τον Σεπτέμβριο (3500).

Διαβάστε επίσης : Παναχαΐκή : Τον Ιανουάριο ανοίγει τα χαρτιά του ο «μετρ»- Το όραμα για το μοντέλο Κατσουράνη

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.