Παναχαΐκή : Τον Ιανουάριο ανοίγει τα χαρτιά του ο “μετρ”- Το όραμα για το μοντέλο Κατσουράνη

Παναχαΐκή : Τον Ιανουάριο ανοίγει τα χαρτιά του ο "μετρ"- Το όραμα για το μοντέλο Κατσουράνη

Και τρίτο συνεχόμενο τηλεφώνημα από τον “μετρ” πασίγνωστου Έλληνα τραγουδιστή, όσον αφορά την Παναχαΐκή. Πριν λίγο, μου είπε τα εξής :

“Ο δικός μου, δεν έχει καμιά σχέση με το στοίχημα. Το όνειρο του είναι να ακολουθήσει το μοντέλο Κατσουράνη, με ακαδημίες, ανάδειξη νέων ταλέντων και με το δικό της ξενοδοχείο στη Ναύπακτο. Να μπορεί η Παναχαΐκή να παράγει παίκτες και να τους πουλάει στη συνέχεια. Να ζει, δηλαδή, από τον εαυτό της. Όπως κάνει μια οποιαδήποτε επιχείρηση. Παράγω-πουλάω-βάζω λεφτά στο ταμείο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Βεβαία, αυτό δεν σημαίνει πως όταν ζητηθεί να βάλει το χέρι στη τσέπη, δεν θα το κάνει. Ίσα, ίσα, επειδή τον ξερό, πόσο πωρωμένος είναι με την ιδέα η Παναχαΐκή να πει στα χεριά του, θα σου πως το εξής, Ηλία : Eίναι διατεθειμένος να πάρει παίκτες πανελλήνιας αναγνώρισης και εξαιρετικά μεγάλης απήχησης στα Μ.Μ.Ε.

Και το τονίζω ξανά, κατηγορηματικά μάλιστα. Δεν έχει καμιά σχέση, άμεση η έμμεση, με τον κόσμο, μάλλον τον υπόκοσμο του στοιχήματος”.

Και συμπληρώνει: «Διαβάζοντας μισή ώρα την ημέρα, ένας σχετικώς άπειρος όλα αυτά, και άλλα απείρως περισσότερα, για τα διοικητικά της ομάδας, δεν ξέρει τι είναι αλήθεια και τι ψέμα. Έτσι και εμείς.

Πάμε όμως στο δια ταύτα. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις και τον προσεχή Ιανουάριο, μάλλον, θα ανοίξουμε τα χαρτιά μας. Και επίσημα πλέον. Το να το κάνουμε τώρα δεν έχει νόημα. Είναι προτιμότερο να ξεκινήσουμε το “χτίσιμο” από την αρχή, με υλικά δικής μας επιλογής”.

Διαβάστε ακόμα στο tsipasblog.gr : Επιμένει ο «μετρ» πασίγνωστου τραγουδιστή για την Παναχαΐκή

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.