Η Μπάση ανοικτό αποδυτήριο

Έλενα Μπάση

Μια ζωή η Έλενα Μπάση έψαχνε το καλύτερο. Να εξελιχθεί και γιατί όχι να σταθεροποιηθεί σε αξιόπιστο κι όχι φιλολογικό φαβορί..Ότι μπορεί να γίνει αληθινή πρωταγωνίστρια στο πρωτάθλημα της νύχτας.

Σήμερα, η Έλενα Μπάση κάνει εντατικές πρόβες, για να ξεκινήσει με πρώτο και υπέρτατο στόχο να αποδείξει ότι κρατάει ψηλά τη σημαία. Ότι, δηλαδή επάξια βρίσκεται στο “Can Can music hall”. Ότι δεν είναι κομήτης, περαστιακή στο σχήμα αυτό, με Θέμη Αδαμαντίδη, Νίκο Καψάλη και Γιωτα Γρίβα. Ότι διέπραξε ”πραξικόπημα”, ότι έπιασε με τις πυτζάμες τους παραδοσιακούς διεκδικητές της πρωτιάς. Ότι μόνο τυχαίο δεν είναι το σουξέ της συγκεκριμένης «βαρβάτης» συμμετοχής.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Κακά τα ψέματα. Το τραγούδι είναι ανοικτό αποδυτήριο, όχι κρυφό σχολειό. Όλα, έστω τα περισσότερα, στο γήπεδο κάνουν κρα, βγάζουν μάτια. Η Μπάση πατάει καλά. Αν βρει και τις ισορροπίες της, τότε θα βρεθεί πιθανόν σε τέτοια κατάσταση από την οποία δύσκολα θα την αμφισβητεί κάποιος. Για να πει ότι η θέση της είναι συνέπεια των τυχαίων συμπτώσεων. Είναι πολύ καλή τραγουδίστρια και οπουδήποτε εμφανίζεται ικανοποιεί τον κόσμο του. Αυτό, ναι, είναι που μετράει. Αυτό αξίζει να επισημάνει ο παρατηρητής. Αυτό έχει μεγαλύτερη αξία.

Η εικόνα ίσως περιέχει: την Elena Mpasi B, κείμενο
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.