Η συμβουλή Βουτυράκου στον Λιβάνη, να γίνει ..Παντελίδης

Η συμβουλή Βουτυράκου στον Λιβάνη, να γίνει ..Παντελίδης

Να παραμείνει. Αυτή είναι η ευχή. Κάνει πορεία πρωταθλητισμού τους δύο τελευταίους μήνες, που βρίσκεται στο Τokyo Theater, και να παραμείνει το 2020! Το έχει ανάγκη η αθηναϊκή νύχτα. Περισσότερο από τον ίδιον τον Λιβάνη. Θα βοηθήσει το πρωτάθλημα αν παραμείνει και του χρόνου στο στέκι του Βουτυράκου ο Γιώργος Λιβάνης. Γιατί θα τον κάνει πλέον σοβαρό και υπολογίσιμο αντίπαλο. Αυτό μας ενδιαφέρει. Να εξελιχθεί ο Λιβάνης σε αληθινό τραγουδιστή κορυφής. Όχι, να παραμείνει, όπως κάποιοι άλλοι, σε μια μαϊμού καλλιτεχνική δύναμη.

Δεν έχει να χάσει τίποτα π.χ. ο Ρέμος αν του λείψει ένα πρωτάθλημα. Πάντα θα είναι ο Ρέμος. Πάντα θα τον φοβούνται, ακόμα κι αν μια σαιζόν παρουσιαστεί στην πίστα αναξιόπιστος αγωνιστικά. Γιατί είναι ο Ρέμος. Το ίδιο ισχύει, σε μικρότερο βαθμό, για άλλους τραγουδιστές. Πέρα από τους μετρημένους στα δάκτυλα πρωτοκλασάτους, δεν γίνεται λόγος. Όσο βρίσκονται στο ζοφερό φεγγάρι της οικονομικής δυσπραγίας μάλλον ειρωνικό μοιάζει η κάθε σκέψη για πρωταθλητισμό.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αποκάλυψη με την ευκαιρία από το “tsipas blog”: Από πέρυσι, που για πρώτη φορά τον προσέλαβε στο μαγαζί του ο Βουτυράκος, είχε συμβουλεύσει τον Λιβάνη:

– “Γιώργο, τόσα χρόνια στο χώρο ένα πράγμα λέω σε κάθε νέο παιδί που ξεκινάει την καριέρα του. Μην κοιτάτε τα πολλά φώτα, τις ωραίες μαρκίζες, τα ωραία ντυσίματα. Αυτά δεν τα βλέπει το κοινό σας. Κατεβείτε κάτω κοντά του, πέστε στα γόνατα, κάντε τους να χορέψουν, να αγαπήσουν, να κλάψουν, να χαμογελάσουν. Αυτό πάει να πει καλλιτέχνης και το κοινό είναι αυτό που θα σας δώσει το εισιτήριο για την επιτυχία. Το μεγαλύτερο αστέρι της βραδιάς δεν θα είναι ο τραγουδιστής, αλλά το κοινό του από κάτω. Αυτοί που το ξέχασαν, πάντα θα υπάρχει ένας Παντελίδης να τους θυμίζει πόση δύναμη έχει ο κόσμος ο απλός, πόσο μεγάλο μπορεί να σε κάνει. Για αυτό, Γιώργο, εσύ, που ξεκινάς, μη μασάς. Για όλους υπάρχει χώρος στον ουρανό των αστεριών, αρκεί να σε αγαπήσει το φεγγάρι, το κοινό σου”.

Αν ενδιαφέρει τους αναγνώστες. Ο Λιβάνης, κανονικός στρατιώτης στη πρόγραμμα του, τηρεί τη συμβουλή Βουτυράκου.

Ευκαιρίας δοθείσης, να αναφέρω ότι ο ταλαντούχος ερμηνευτής, μεταξύ των πολλών, έχει κερδίσει την αγάπη, την εκτίμηση και τον σεβασμό των αδερφών του Παντελίδη. Είναι σχεδόν κάθε Σάββατο στο Tokyo και τον ραίνουν με λουλούδια.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.