Εκθέτει Κυβέρνηση (αλλά και τον Κατσιφάρα) ο Φαρμάκης

Εκθέτει Κυβέρνηση (αλλά και τον Κατσιφάρα) ο Φαρμάκης

Πανηγυρίζουν τα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ για την έναρξη των έργων στον οδικό άξονα Πατρών – Πύργου. Στον νέο αυτοκινητόδρομο. Όπως μας είπαν, το έργο είναι μήκους 76,5 χλμ, θα ολοκληρωθεί σε 3,5 με 4 χρόνια και κατασκευάζεται σε 8 εργολαβίες. Θα περιλαμβάνει δύο λωρίδες ανά κατεύθυνση με διαχωριστική νησίδα, 8 κόμβους και αρκετές γέφυρες και άνω και κάτω διαβάσεις.

Πανηγυρίζει και ο Περιφερειάρχης Κατσιφάρας. Ο οποίος, αν και προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ, δεν δίστασε να συμμαχήσει με τον κατ’ εξοχήν αντίπαλό του ΠΑΣΟΚ, το ΣΥΡΙΖΑ. Επιλογή για την οποία, χωρίς υπερβολή, βρίσκεται αντιμέτωπος με κύμα αντιδράσεων από το εσωτερικό του ΚΙΝΑΛ. Μην σας κάνει εντύπωση, λοιπόν, αν δεν ξεκολλάει από τις επιδόσεις του. Σταθερά κάτω από το 30% κι όχι πολύ μακριά από τον Νεκτάριο Φαρμάκη, αλλά και τον Κώστα Σπηλιόπουλο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο Κατσιφάρας δεν πουλάει. Αυτή είναι η αλήθεια. Πουλάει ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας το προϊόν του, όμως να που η αγορά δεν το αγοράζει. Μιλάνε τα γκάλοπ. 

Συν τοις άλλοις, έρχεται ο σίφουνας Φαρμάκης και σε βάζει σε δεύτερες σκέψεις. Σου λέει ότι η χθεσινή φιέστα, με την παρουσία του πρωτοκλασάτου κυβερνητικού στελέχους Χρήστου Σπίρτζη, είχε την αφρόκρεμα των ηθοποιών, αλλά δεν πήγε καλά ..σκηνοθετικά. Κατά συνέπεια, σήμερα, που πήγε ο ίδιος στο ίδιο σημείο με χθες, να δει την εξέλιξη των έργων, το έργο κατέληξε σε κωμωδία. Τελείωσε πριν ξεκινήσει.

Να, τι λέει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, που θα στηριχτεί από την ΝΔ, σε ανάρτηση του στο instagram (παραθέτοντας μάλιστα και σχετική φωτογραφία)

  • «Ήρθα σήμερα, μια μέρα μετά την έναρξη των εργασιών στην Πατρών- Πύργου για να δω την εξέλιξη των έργων, στο ίδιο σημείο των δηλώσεων/φωτογραφήσεων. Μα πού πήγαν όλοι;».
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.