Ο διεθνούς φήμης Νίκος Αλιάγας για τον Θέμη Αδαμαντίδη

Ο διεθνούς φήμης Νίκος Αλιάγας για τον Θέμη Αδαμαντίδη

Φτάσαμε στο σημείο για τα δικά μας πράγματα να ενημερωνόμαστε από εφημερίδες και sites του εξωτερικού. Ο Νίκος Αλιάγας ζει και εργάζεται στην Γαλλία, κάνει σπουδαία πράγματα και τα Ελληνικά ΜΜΕ, τον έχουν «χεσμένο».

Και όσο αυξάνονται οι «δημοσιογράφοι» του life style και του κουτσομπολιού, τόσο εξαφανίζονται οι δημοσιογράφοι που ασχολούνται με τις τέχνες και τα γράμματα. Οι μορφωμένοι και γνώστες του αντικειμένου τους δεν βρίσκουν δουλειά, μια και όλοι οι ντεμέκ εκδότες θέλουν ειδήσεις και σχόλια κυρίως για τα τηλεοπτικά συμβάντα και τους παίχτες των τηλε-σκουπιδιών.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τυχαία, που λέτε, έπεσε το μάτι μου στο ποστάρισμα που έκανε, από τον επίσημο λογαριασμό του στο twitter, για τον Θέμη Αδαμαντίδη. Στην ουσία, ο Γαλλοέλληνας παρουσιαστής διεθνούς φήμης, που γεννήθηκε στη Γαλλία και έχει διαγράψει σημαντική πορεία στη γαλλική τηλεόραση, παρακινεί τους διαδικτυακούς του φίλους να ακούσουν το νέο τραγούδι του Θέμη Αδαμαντίδη. Τον “ΒΑΣΙΛΙΑ”, για το οποίο το “tsipas-blog” έγραψε το εξής :

Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.