Δείπνο Κατσουράνη – Γεωργακόπουλου στο Ιταλικό εστιατόριο Prego

Δείπνο Κατσουράνη – Γεωργακόπουλου στο Ιταλικό εστιατόριο Prego

Μπορεί τους τελευταίους μήνες να μην βρίσκονται κάτω από την ίδια επαγγελματική στέγη, αυτό της Παναχαΐκής, όμως συνεχίζουν να κάνουν παρέα.

Ένα ακόμη δείπνο ανάμεσα στον πρώην τεχνικό διευθυντή των «κοκκινόμαυρων», Κώστα Κατσουράνη , και τον τέως διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος, Πάρη Γεωργακόπουλο, έλαβε χώρα το βράδυ της Τρίτης στο ιταλικό εστιατόριο Prego, του Γιώργου Κοτοπούλη, στην οδό Γερμανού 18, στην αγαπημένη γωνία του Ρωμαϊκού Ωδείου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Οι δυο άντρες τα λένε σχεδόν τακτικά και αυτό φαίνεται εν πολλοίς και από την «γραμμή» που ακολούθησαν στο θέμα των αποχωρήσεων τους. Γυρίζω το χρόνο πίσω, εκεί στα τέλη Νοεμβρίου, για να θυμίσω ότι λίγο μετά τον Κατσουράνη, τον δρόμο της οικειοθελούς εξόδου από την ΠΑΕ, τον ίδιο δρόμο είχε ακολούθησε και ο Πάρις Γεωργακόπουλος.

Δε χωρά αμφιβολία πως ο δεύτερος ήταν και συνεχίζει να είναι το alter ego του πρώτου. Ακόμη μια απόδειξη αυτού, είναι ότι στις 15 Ιανουαρίου, λίγο μετά την έλευση του θέμη Καλαθά στην Πάτρα, αφού βέβαια είχε προηγηθεί η συνάντηση του με συγκεκριμένους και μετρημένους στα δάχτυλα μετόχους, ακολούθησε χαλαρή-εποικοδομητική κουβέντα . Στην οποία συμμετείχαν οι : Κατσουράνης, Γεωργακόπουλος, Καλαθάς και εγώ.

Σε κάθε περίπτωση, το δίδυμο είναι αυτοκόλλητο και δεν το κρύβουν. Υποθέτω ότι οι δυο άντρες θα είχαν την ευκαιρία να κάνουν και ένα πρώτο απολογισμό, μετά τις εξελίξεις που αφορούν την παραμονή της Παναχαΐκής στη Super League.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.