Στόχος του «Βασιλιά της νύχτας» κάποιοι …λιμοκοντόροι της Πάτρας

Σωτήρης Γεωργίου

Γεννημένος στην Αθήνα, αλλά με καταγωγή από την Πάτρα, ο τύπος που σε συνέντευξη του, δεν είχε διστάσει να πει πως “τη ζωή του δεν την έχει κάνει ούτε ο Σωκράτης Κόκκαλης”. Γιος του ανυπέρβλητου Βασίλη Γεωργίου, του δημοσιογράφου που “βάφτισε” την μπασκετική ΑΕΚ “Βασίλισσα”, στο τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων με την Σλάβια Πράγας το 1968.

Ο λόγος για τον Σωτήρη Γεωργίου, ο οποίος έγινε πανελλήνια γνωστός ως «Ο Σώτος της νύχτας» και ως «Ο βασιλιάς του μπασκετικού ρεπορτάζ». Δραστήριος και έξυπνος, με μπίζνες πριν και παράλληλα με την δημοσιογραφία, κυρίως στο Χρηματιστήριο, αλλά όχι μόνο. Χοντροκονόμησε, θησαύρισε. Μετά χρεοκόπησε, αλλά και πάλι παραμένει large, σε οποιοδήποτε νταραβέρι του.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αλλά όταν βλέπει αχαριστία, βαθιές πισώπλατες μαχαιριές και πονηριές, δεν σου τη χαρίζει. Ανεβάζει στροφές και σε βγάζει στη σέντρα. Όπως έκανε με κάποιους “περίεργους” στην Πάτρα, που την τελευταία 2ετία επισκέπτεται μονίμως. Και, βέβαια, δεν τους βάζει όλους στο ίδιο τσουβάλι και κάνει τις εξαιρέσεις τους.

Ιδού τι γράφει ο δημοσιογράφος Σωτήρης Γεωργίου, από τις πάμπολλες σελίδες του στο facebook :

“Δεν κατεβαίνα λόγω έλλειψης χρόνου, χρονιά στην Πάτρα, που είναι η πολύ καταγωγής μου. Τα τελευταία σχεδόν δυο χρονιά, κατεβαίνω συχνά, την στήριζα και στηρίζω από τα σοσιαλ μιντια μου, από τις ραδιοφωνικές μου εκπομπές, προβάλλοντας πρόσωπα από αυτή, κατεβάζοντας επιχειρηματίες και πολλά ακόμα.

Το συμπέρασμα είναι ότι υπάρχει ένα μικρο ποσοστό σοβαρών ανθρώπων που εκπροσωπούν την παλιά Πάτρα, που ήταν η αρχόντισσα της Δυτικής Ελλάδας, άλλα και πλήθος λιμοκοντόρων και παπατζήδων, που προσπαθούν μόνο να πάρουν από σένα, να εκμεταλλευθούν την δημοσιότητα σου, κάποιοι να σου παίρνουν τα λεφτά στην διασκέδαση, χωρίς να κόβουν αποδείξεις καν λες και είσαι τουρίστας ,να σε φθονούν και να σε ζηλεύουν, επειδή είσαι πετυχημένος στην Αθηνά και μην μπεις στα ποδιά τους.

Βασικά, χαίρομαι που γνώρισα και πραγματικούς αδελφούς (ξέρουν αυτοί …) και λίγους σοβαρούς επιχειρηματίες και για τους άλλους τέρμα τα ψέματα και προσοχή στις μαγκιές και τα πισώπλατα, γιατί όλα πληρώνονται.

Δυστυχώς, η πόλη καταρρέει εκ των έσω και γι αιτώ πάει από το κακό στο χειρότερο, ενώ έπρεπε να είναι βασίλισσα”.

Διαβάστε επίσης : Ο Σωτήρης Γεωργίου, στο Tsipas TV, για όλους και όλα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.