Νύχτα- Κλειστοί η απόφαση των βουνών

Νύχτα- Κλειστοί η απόφαση των βουνών

Καθόλου So what? Η μανία τou TsipasBlog να σκαλίζει, όχι τόσο το παρελθόν, μα περισσότερο το παρών και ακόμα περισσότερο το μέλλον της Ελληνικής νύχτας, σε άμεση συνάρτηση με την εξέλιξη της φονικής επιδημίας και την στάση της κυβέρνησης, δεν παίζεται με τίποτα. Κι όλο γεννά αποκλειστικότητες και stories, που εντυπωσιάζουν και γίνονται πολυδιαβασμένα από τον κόσμο της. Συνήθως αυτά τα story, αφορούν άτομα που διαθέτουν πολλαπλά ερείσματα, που είναι στη κορυφή του βουνού, αλλά που κινούνται στις παρυφές του.

Εξαιρετικό ενδιαφέρον και ιδιαίτερη αξία πολλαπλασιαστή, αποκτά το αιφνιδιαστικό «συμφιλιωτικό» ραντεβού κάποιων, αλλά όχι όλων, εκ των πρωτοκλασσάτων επιχειρηματιών της νυχτερινής διασκέδασης της Αθήνας. Όχι προκειμένου «να αποκαταστήσουν» τις μεταξύ τους σχέσεις πέραν του χλοοτάπητα, όπου αναγκαστικά είναι αντίπαλοι.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Συναντήθηκαν μόλις πριν λίγες μέρες και η χρονική στιγμή της συνάντησης έχει την σημασία της. Για να αποφασίσουν την πολιτική τους, σε περίπτωση που υπάρξει παράταση των υφιστάμενων μέτρων. Αν δηλαδή θα επιστρέψουν στα παρκέ το απόγευμα ή όχι. Όχι είναι η απάντηση στο ερώτημα.

Διαβάστε επίσης : Δεν θα ενωθούν ποτέ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.