Στις σκέψεις Τσακουμάκου, το Estate να γίνει Banana

Όλο και περισσότεροι στον κόσμο της νύχτας είναι οι “άθεοι”. Καλώς, βέβαια, η συντριπτική πλειοψηφία αυτού του κόσμου, χαρακτηρίζονται ως ”άθεοι”. Αυτοί που δεν πιστεύουν σε καμία υπόσχεση, σε κανέναν όρκο, σε κανέναν θεό. Τον αδικούν, όμως, τον θεό, διότι δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική πραγματικότητα, που είναι γεμάτη ψέματα, αντιφάσεις και αυτοδιαψεύσεις.

Και επειδή επικρατεί η αντίληψη ότι το μέλλον, τόσο για τις παραδοσιακές δυνάμεις, όσο και για τις καινούργιες, προμηνύεται δύσκολο. Άρα, οι “άθεοι” κοιτάνε πως θα αλλάξουν, πως θα καλυτερέψουν το μέλλον τους, με τις σκέψεις και τα πλάνα τους. Με τις πράξεις τους. Με τις δυνάμεις τους !

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Οι σκέψεις έρχονται με αφορμή μια πληροφορία, νέα, παιδικής και εφηβικής ηλικίας, που έφτασε στο Tsipas Blog. H πληροφορία αφορά τον Γιάννη Τσακουμάκο, επιχειρηματία και της νύχτας. Συγκεκριμένα, οι επαφές που έχει ήδη ξεκινήσει, να μετατρέψει στο Estate σε χειμερινό Banana. Η πρόθεση υπάρχει και από τις δύο πλευρές, αλλά όπως είπαμε και πιο πάνω, είναι ακόμα πρόθεση νέα, παιδικής και εφηβικής ηλικίας.

Οι συζητήσεις συνεχίζονται!

Διαβάστε επίσης : Σε περιμένω κυβερνητικό… θαύμα!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.