Στην αντεπίθεση ο Αναστασόπουλος: “Κρατάω ότι δεν έχει δημιουργηθεί κανένα χρέος στον Απόλλωνα»

Παντελής Αναστασόπουλος

Η “κόντρα” ανάμεσα σε κάποια πολύ συγκεκριμένα διοικητικά πρόσωπα του μπασκετικού Απόλλωνα Πατρών και τον ενδιαφερόμενο αγοραστή Παντελή Αναστασόπουλο έχει “φουντώσει” για τα καλά στα ΜΜΕ, μετά την ανακοίνωση του προέδρου του Ερασιτέχνη, Γιώργου Αθανασίου, όπου του ζητάει να μην ασχοληθεί ξανά.

Βέβαια, ο κος Αναστασόπουλος δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια και αμέσως πέρασε στην αντεπίθεση. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε από το λογαριασμό του στο Facebook, λέει, με εμφανές ειρωνικό και αμφισβητίσιμο ύφος, πως “απ’ όσα είπε, κρατάει το ότι δεν έχει δημιουργηθεί κανένα χρέος». Για να συμπληρώσει πως “τα ηλεκτρονικά μηνύματα, τα κρατάει για αυτόν”.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Παντελής Αναστασόπουλος:

“Είναι πραγματικά εντυπωσιακό να ζητά ο κ. Αθανασίου, πρόεδρος του Απόλλωνα, να μην ασχοληθώ ξανά με τον σύλλογο, αφότου ο ίδιος δήλωσα πως αποσύρω το ενδιαφέρον μου, καθώς η ως τώρα ενασχόλησή μου ήταν χάσιμο χρόνου. Γιατί το μέγεθος ενός σωματείου ενίοτε καθορίζεται (δυστυχώς) από το μέγεθος των διοικούντων του.

Απ’ όσα είπε κρατώ το ότι «δεν έχει δημιουργηθεί κανένα χρέος στον Απόλλωνα». Με αυτό το δεδομένο, είμαι βέβαιος ότι σύντομα θα βρουν επενδυτή και θέλοντας να διευκολύνω προς αυτή την κατεύθυνση, κρατώ για μένα τα ηλεκτρονικά μηνύματα, που έχουν έρθει από τη διοίκηση της ομάδας, της οποίας ο πρόεδρος «ΔΕΝ» με γνωρίζει και στα οποία καταγράφονται τα χρέη που ΔΕΝ υπάρχουν.

Με την ευχή ο Απόλλωνας να έχει τη διοίκηση που αρμόζει στην ιστορία του, με την πεποίθηση ότι δεν θα με ενοχλήσουν ξανά, γιατί πλέον κάθε μήνυμα θα βγαίνει στη δημοσιότητα, εύχομαι καλή επιτυχία στο σωματείο της Πάτρας”.

Διαβάστε επίσης : Αναστασόπουλος παρά τις διαρροές : «Θα περιμένω τον Απόλλωνα μέχρι τις 10 Μαΐου»

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.