Αναστασόπουλος παρά τις διαρροές : “Θα περιμένω τον Απόλλωνα μέχρι τις 10 Μαΐου”

Παντελής Αναστασόπουλος

Οι τελευταίες διαρροές αφήνουν να εννοηθεί ότι o Απόλλων είπε “Όχι” στην πρόταση εξαγοράς της πατρινής ομάδας από τον 35αρη Αθηναίο επιχειρηματία, Παντελή Αναστασόπουλο.

Ωστόσο εμείς θα πάμε σε χειροπιαστά στοιχεία. Όπως για παράδειγμα είναι οι δηλώσεις του, που έκανε προ ημερών στον Σπορ FM Πάτρας 96.3 και αξίζει να τις ξαναθυμηθούμε. Ο ενδιαφερόμενος επενδυτής μίλησε για “αναμονή του μέχρι τις 10 Μαΐου, για να πάρει την τελική απόφαση”. Για να προσθέσει ότι “αν παρέλθει αυτή η ημερομηνία, θα αποχωρήσει οριστικά, δεδομένου ότι δεν προλαβαίνει να υλοποιήσει το πλάνο του“.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο κ. Παντελής Αναστασόπουλος είπε ακόμη ότι παρά τα όσα λένε κάποιοι, αυτός έχει από τον Φλεβάρη γνωστοποιήσει επίσημα και αναλυτικά το πλάνο του.

Τόνισε, δε, ιδιαίτερα, ότι όλα τα οικονομικά στοιχειά που του έχουν σταλεί, είναι μόλις 4 γραμμών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του :

“Αναμένω έως τις 10 Μαΐου να τελειώσει το θέμα και να κλείσει η συμφωνία. Ενάμιση μήνα μας διαβεβαιώνουν ότι τελειώνει. Έχω καταστήσει σαφές ότι για να υλοποιηθεί το πλάνο μου για άμεση επιστροφή στην Α1, κάθε δευτερόλεπτο που περνάει άσκοπα δυσχεραίνει την όλη προσπάθεια. Έχουμε χάσει ήδη 3 μήνες το λιγότερο χωρίς λόγο. Αν παρέλθει αυτή η ημερομηνία αποχωρώ οριστικά δεδομένου ότι δεν προλαβαίνω να υλοποιήσω το πλάνο μου που ήδη χρονικά είμαι στα όρια μου.

Έστω υπόψη ότι το αναλυτικό πλάνο μου τους το έχω γνωστοποίησει από Φλεβάρη και δια ζώσης δύο φορές και στο Διοικητικό Συμβούλιο, που έχω παρευρεθεί και σε επόμενο Δ.Σ που έχει παρευρεθεί συνεργάτης μου και έχει αναλυθεί πολλάκις και εκτενώς και στις μεταξύ μας συνεχείς τηλεφωνικές συνομιλίες και μεταξύ των δύο νομικών.

Παρά ταύτα, επειδή από κάπου βγήκε μια παραφιλολογία, ότι δεν έχω στείλει πλάνο, θεώρησα σωστό να τους κατατεθούν αυτά που συζητάμε 4 μήνες και γραπτώς. Έχω δεσμευτεί βάσει των οικονομικών στοιχείων που μου έστειλαν, ότι θα αποπληρωθούν πλήρως τα χρέη του ερασιτέχνη, αν φυσικά αντιστοιχούν στην πραγματικότητα όταν γίνει ενδελεχής έλεγχος.

Ιδιαίτερη εντύπωση μου κάνει, βέβαια, ότι όλα τα οικονομικά στοιχειά που μου έχουν στείλει, είναι συνολικά 4 γραμμές. Οφείλω να κάνω πρώτα λεπτομερή έλεγχο για να διασφαλίσω την δική μου επένδυση και τάχιστα εν συνεχεία αλλαγή Δ.Σ. Έχω στείλει ονόματα με πρόσωπα της επιλογής μου για αλλαγή Δ.Σ με πρόεδρο τον Βασίλη Κωνσταντίνου (τέως πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός), Αντώνη Πολυκανδριώτη (τέως εμπορικός διευθυντής ΠΑΕ Παναθηναϊκός), Μάριο Γεωργιάδη (τέως αντιπρόεδρος Βουλής), Βασίλη Στυλιανάκη (επίκουρο καθηγητή πανεπιστημίου Πατρών), Alexander θομώπουλο (τέως πρόεδρος Ελληνοαμερικανικής Ένωσης nhsa).

Έχω ενημερώσει ότι σε περίπτωση που τα στοιχεία που μου Έχουν στείλει αντιστοιχούν στην πραγματικότητα, θα τοποθετηθούν όλα τα νυν μέλη του Δ.Σ σε επιτελικούς ρόλους. Όχι στο Δ.Σ!Αντιλαμβάνομαι την δυσαρέσκεια ορισμένων, αλλά δεν γίνεται να κρατήσω όλα τα μέλη του Δ.Σ στις θέσεις τους και είναι λογικό να τοποθετήσω στο νέο Δ.Σ πρόσωπα της απόλυτου εμπιστοσύνης μου.

Τονίζω ότι είναι να γίνει πρέπει να γίνει άμεσα και να μην χαθεί και άλλος χρόνος. Τονίζω πάλι ότι ήδη είμαι χρονικά στα όρια μου. Η ομάδα του Απόλλωνα με την δυναμική της και την ιστορία της , δεν νοείται να βολοδέρνει στην Α2, χωρίς υποδομές με εξαφανισμένα όλα τα τμήματα της”.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.