Φήμες πιθανής συνεργασίας

Νότης Σφακιανάκης- Θέμης Αδαμαντίδης

Κατανοητό, φυσικά και αποδεκτό, κάποιοι να πιέζουν, έτσι ή αλλιώς, να επανέλθουμε στην περίφημη κανονικότητα. Να γίνει η ζωή μας όπως ήταν. Με μια κουβέντα, να μην είμαστε υποχρεωμένοι να μένουμε σπίτι, να ανοίξουν μαγαζιά, σχολεία, καφέ, τα πάντα όλα. Και, βέβαια, τα νυχτερινά κέντρα.

Ίσως κάποιοι να μην το καταλαβαίνουν αυτό! Ποιο; Να πάει κόσμος σε νυχτομάγαζα. Το να ανοίξουν, είπαμε είναι όχι μόνο κατανοητό, αλλά και αποδεκτό. Επιχειρήσεις είναι, που πρέπει να ξαναμπούν στους ίδιους ρυθμούς.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τι, όμως, άλλαξε στη… σχέση μας με τον κορονοϊό; Κράτησε αυτό που λέω: Ουδείς θα ασχολείται με τον αριθμό των νεκρών και πόσα τα κρούσματα είναι χθες, σήμερα, αύριο, όταν αποσυρθούν τα μέτρα. Σήμερα, ναι, κάθε μέρα ανακοινώνεται ο απολογισμός, τόσοι πέθαναν, τόσοι αρρώστησαν. Όσο θα περνάνε οι μέρες και θα έχουμε μπει σε μια σχετική… κανονικότητα, έστω και δειλά και εν πολλοίς αβέβαια, θα ξεκινήσει να γράφονται τα πλάνα της επόμενης ημέρας.

Τότε, θα κουβεντιάσουμε και για τις μεταγραφές της νύχτας. Αν και από τι μαθαίνω, ψιλό-κουβεντιάζονται ήδη. Σε αυτό το πλαίσιο, μια πηγή μου, μου είπε πως ακούγεται πως υπάρχουν σκέψεις να συνεργαστούν ο Νότης Σφακιανάκης με τον Θέμη Αδαμαντίδη.

Αν τελικά γίνει έτσι, όταν ανοίξουν τα μαγαζιά, θα “πάει”.

Διαβάστε ακόμα: Αυτό είναι το ρεπορτάζ της χρονιάς!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.