Αυτό είναι το ρεπορτάζ της χρονιάς!

Νίκος Οικονομόπουλος

Πόσοι θέλουν, επιτέλους, να ξαναδούν “φως” στη νύχτα ; Να ανοίξουν τα γήπεδα της νύχτας, να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα, για να δουν το δικό τους καλλιτέχνη να παίζει μπάλα. Πόσοι;

Είναι κι οι άλλοι, οπαδοί ή όχι. Είναι εκείνοι που τους λείπει η νύχτα. Τους λείπει, διότι την είχαν βάλει στην καθημερινότητα τους. Μη λέμε βαρείες κουβέντες, αλλά είναι σα θρησκευάμενοι με τη νύχτα. Το γουστάρουν, ρε, παιδί μου. Όπως στον άλλονα λείπει η εκκλησία. Και είχε πρόβλημα, διότι δεν του επιτρεπόταν να ανάψει ένα κεράκι, να φιλήσει τα εικονίσματα, να κάνει τον σταυρό του μέσα στο ναό, να ηρεμήσει η ψυχή του.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τι λέω; Προτείνω ιδέα ρεπορτάζ που θα κάνει μπαμ. Ποιο ακριβώς να είναι το θέμα; Εδώ είμαστε. “Τα επόμενα βήματα του Νίκου Οικονομόπουλου”. Η Νάνσυ Παραδεισανού του “Πρωινού” του ΑΝΤ1, με δηλώσεις μπροστά στην κάμερα, είπε πως έχει δώσει τα χέρια με τον επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη.

Μεταφέρω αυτολεξεί τα λόγια της : “Ξεκινάμε με ένα αποκλειστικό, για το οποίο θέλω να ζητήσω συγνώμη από όσους μπορεί να εμπλέκονται, γιατί κάποιοι δεν το ξέρουν. Με “πνίγει”, δεν μπορώ να μη το πω. Θυμάστε το μεγάλο μπαντιρντι που είχε γίνει με τον Νίκο Οικονομόπουλο, που είχε φύγει από τον Τσακουμάκο και δεν ξέραμε τι θα κάνει; Και τα νυχτερινά κέντρα είναι συγκεκριμένα που μπορεί να φιλοξενήσουν καλλιτέχνες σαν τον Οικονομόπουλο, γιατί γεμίζει τα μαγαζιά και έχει πάρα πολύ φανατικό κοινό;

Έχει δώσει τα χέρια με τον Κώστα τον Μπερτάκη, και από τη νέα σεζόν θα είναι το τρίτο μεγάλο του όνομα. Προσέξτε εδώ. Ο Μπερτάκης έχει “ναυαρχίδα” τον Κωνσταντίνο Αργυρό, την Νατάσα Θεοδωρίδου, από τα μεγάλα ονόματα, και τώρα έχει στο ρόστερ του και τον Νίκο Οικονομόπουλο. Πλέον, τίθεται το ζήτημα. Υπάρχει ενδεχόμενο να δούμε το σχήμα Θεοδωρίδου-Οικονομόπουλος ; Υπάρχει το ενδεχόμενο να δούμε το σχήμα Οικονομόπουλος-Αργυρός ;

Άλλα, έχουμε και άλλη μια είδηση “βόμβα”. Ο Νίκος Οικονομόπουλος παίρνει μεταγραφή από τη Minos και είναι πια στη Heaven. Υπογράφει την άλλη βδομάδα και την παρ άλλη, θα γράψει το βίντεο κλιπ του νέου του τραγουδιού”. Αυτά είπε η συνάδελφος.

Τι λέει ο Τσίπας για το θέμα; Κανένα σχόλιο, προς το παρόν τουλάχιστον. Θα μιλήσω όταν πρέπει να μιλήσω. Tώρα προέχει η επιστροφή στη κανονικότητα. Στη κανονική, όχι στη “πλαστογραφημένη”, όπου η συντριπτική πλειοψηφία θα έχει παράπονα. Δεν θα είναι ευχαριστημένοι.

Διαβάστε επίσης : Οι επαφές, το «αγκάθι» για τον Οικονομοπουλο και η επομένη μέρα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.