Αλήθειες από τον μάνατζερ του Stan

Ο Βασίλης (περισσότερο γνωστός ως Billy) Πέτρου με τον Σταν

Τις “μαύρες” αλήθειες τις λένε οι κακοί λένε. Λάθος, το TsipasBlog τις λέει. Αμέσως μετά το διάγγελμα του πρωθυπουργού την Τρίτη, έγραψα πως “Νύχτα καληνύχτα! Τα ξαναλέμε το 2021”. Σκληρό αλλά αληθινό.

Σιγά σιγά όλο και περισσότεροι εμπλεκόμενοι του κλάδου, βλέπουν πως για εκεί πάει το θέμα, και, έτσι, πλέον, μιλάνε αληθινά και ντόμπρα. Ένας από αυτούς, είναι ο Κύπριος Βασίλης Πέτρου, επί σειρά ετών στέλεχος της δισκογραφικής εταιρίας Heaven και νυν μάνατζερ του STAN.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Χθες τα ξημερώματα, από το instgram του, έκανε παρέμβαση, στο οποίο αναφέρει πως ένας τραγουδιστής δεν είναι μόνος του. Συντηρεί πίσω του ένα ολόκληρο σύστημα, από μουσικούς, ηχολήπτες, φωτιστές, ραδιοφωνατζήδες, όπως και κάποια άλλα άτομα, άλλων ειδικοτήτων. Άρα, σου λέει ο Βασίλης, το να κοπεί το μεροκάματο στον τραγουδιστή, αυτομάτως θα κοπεί και σε όλους αυτούς, που οι περισσότεροι είναι οικογενειάρχες µε υποχρεώσεις, τις οποίες δεν μπορούν να τις καλύψουν.

Διαβάστε επίσης : Μάνατζερ Βρεττού : «Καλύτερα να τα κρατήσουμε κλειστά όλα»

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.