Στημένο έργο οι..φήμες, ότι ο Μακρόν είναι gay

Ο Εμανουέλ Μακρόν είναι πρόεδρος στην Γαλλία από τον Μάιο του 2017 και εν όψει των προεδρικών εκλογών το 2022 στα γκάλοπ διατηρεί το φτούκα πρό. Να ξαναβγεί, αλλά πιο ζόρικα από την προηγούμενη φορά.

Δεξιός ατόφιος είναι ο Μανωλάκης, παιδί των τραπεζών, πρώην οικονομικός σύμβουλος των Ρότσιλντ και έγινε υπουργός οικονομικών επί του μαϊμού σοσιαλιστή προέδρου Φρανσουά Ωλάντ.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το άλλο είναι το… ευαίσθητο σημείο του 44χρονου Μανώλη. Πριν γίνει αφεντικό στην Γαλλία ήταν, και παραμένει, παντρεμένος με μια γριά. Την Μπριτζίτ, 25 χρόνια μεγαλύτερη του, γεννηθείσα Απρίλιο του 1953. Επόμενο να προκληθούν υποψίες και να φουντώσουν για την αλήθεια ένας τόσο απίθανου ειδύλλιου. Ότι ο Μακρόν – γεννήθηκε Δεκέμβριο του 1977 – κρύβει την ομοφυλοφιλία του με ένα ψεύτικο γάμο.

Και σκάνε προχθές καινούργιες βρώμες. Ξένες εφημερίδες και περιοδικά αναμασάνε διάφορα για το… θέμα, με αφορμή τούτο και το άλλο, αναμενόμενα και απίθανα. Αν είναι δυνατόν άγνωστος να επικοινώνησε με το απολύτως απόρρητο κινητό της μαντάμ Μπριτζιτ, για να της πει ότι τούτη την ώρα ο άνδρας σου είναι με τον γκόμενο του.

Στημένο έργο. Μέχρι που κάποιος ισχυρίστηκε πως η σύζυγος Μπριτζίτ δεν ειναι γυναίκα κανονική, αλλά τρανσέξουαλ. Φανερό ότι κάνει την αντεπίθεση του ο Μακρόν με στόχο να γελοιοποιήσει τις φήμες σε βάρος του. Να τις ”κάψει”. Έκρινε ότι είναι προτιμώτερο να γράφονται, να κυκλοφορούν κακοήθειες, και έτσι να διασκεδάζεται η παιγμένη ιστορία ότι είναι gay, παρά να κρατάει αμυντική, παθητική στάση σε τολμηρά δημοσιεύματα. Στην εικόνα έξώφυλλο περιοδικού με τον ημίγυμνο πρόεδρο της Γαλλίας, να μοιάζει σε gay.

-apodytiriakias.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.