Στη Ναύπακτο ο Μπάκας

Σας ενημερώσαμε για την Σαββατιάτικη βραδινή παρουσία του Θεμιστοκλή Μπάκα, στο απίστευτα μεγάλο πανηγύρι της Οβρύας. Έχοντας στο πλευρό του, τον Σταύρο Καραγκούνη, που ήταν ο Διευθυντής του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, όταν τα κλειδιά τα είχε ο ΣΥΡΙΖΑ. Και ο οποίος, όπως το «Τσίπας Μπλοκ» αποκάλυψε, προωθείται για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Σήμερα ο πρώτος, μέσα από τον λογαριασμό του στο facebook, μας ενημέρωσε για την συνάντηση που είχε στη Ναύπακτο, με τον Δήμαρχο, τον νυν. Αλλά και με κάποιον πρώην Αντιδήμαρχο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Γράφει :

Σήμερα το πρωί επισκέφτηκα τη Ναύπακτο, συναντήθηκα με τον Δήμαρχο κ. Βασίλειος Γκίζας καθώς και τον Ζαχαριας Χοχτουλας πρώην Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών και νυν πρόεδρο ΔΕΥΑΝ – συνεργάτη μας επι 17 χρόνια στο Πανελλαδικό Δίκτυο E-Real Estates και Περιφερειακό μας Διευθυντή Αιτωλοακαρνανίας και Ηπείρου, συζητώντας θέματα που αφορούν το Δήμο Ναυπακτίας στον κλάδο της ακίνητης περιουσίας – τις επενδυτικές δυνατότητες και την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής «μέσα» από το real estate . Ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Δήμαρχο για την ανταπόκριση του !

Υ.Γ(1): Εξαιρετικό το βιντεάκι του Δήμου – Ο δικός μου τόπος είναι η Ναυπακτία !

Υ.Γ(2): Είναι χαρά μας που μέσω των ερευνών μας αναδεικνύονται – γνωρίζει ο κόσμος, περιοχές που στο άμεσο μέλλον θα αποτελέσουν το Μήλον της Έριδος – Η Ναύπακτος κυριαρχεί στη λίστα μας !

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία Nave Cafe Bar Restaurant !

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.