Δήμαρχος της Πάτρας – Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας- Αυτούς “βλέπει’ ο Σύριζα- Μπείτε τώρα στο Τσίπας Μπλοκ

Διάβασε Τσίπας Μπλοκ! Δεν κατάλαβα. Αποκλειστικά δεν δίνουμε μόνο στις μεταγραφές-μετακινήσεις της νύχτας. Παντού δίνουμε. Και στην πολιτική, και για να μιλάμε σωστά, στον κόσμο των κομμάτων. Πιο σωστά, στους υποψήφιους βουλευτές-δημάρχους-περιφερειάρχες.

Οι εκλογές πλησιάζουν, είναι πιο κοντά από ποτέ. Και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα αργήσει να καταλήξει, στο ποιους θα βάλει κάτω από την κομματική στέγη του. Σε αυτό το κλίμα, λοιπόν, ακούγεται καιρό και είναι αλήθεια, ότι για την Δημαρχία της Πάτρας, προωθεί τον Βασίλης Αιβαλη. 42χρονον, Πρόεδρος του ΤΕΕ Δ. Ελλάδας, ο Αιβαλής. Επικοινωνιακός, ενωτικός και εργασιομανής, τον χαρακτηρίζει το κοινό του.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ενώ για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, βλέπουμε πολύ πιθανό σενάριο, αυτός να είναι ο Σταυρός Καραγκούνης. Ήταν ο διευθυντής του Χρήστου Σπίρτζη, όταν αυτός ήταν Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών. Αυτός που έκανε τα έργα στην Ιόνια Οδό απέναντι.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.