Παπαγεωργίου-Lido, τι παίζει

Και εδώ, και αυτό, το έχουμε γράψει πρώτοι. Για τον δύσκολο χειμώνα, για το ποιους θα βάλει, στο μεγάλο, το πολύ μεγάλο, το μεγαλύτερο νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, το Fever, ο ιδιοκτήτης του, Θανάσης Παπαγεωργίου. Βασίλη Καρρά-Πάολα και έχει χτυπήσει κατακέφαλα τη γενιά της καψούρας, η αγωνία, άντε πότε θα ξεκινήσει, άντε να ξεκινήσει.

Σας είπαμε, επίσης, και για τον Χρήστο Αδαμόπουλο, τον Αχαγιώτη, τον πραγματικό νικητής του X Factor, ότι μπήκε στην ομάδα του.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και έχει μείνει μόνο, το πιο μικρό αλλά εξίσου ιστορικό Lido, στο Κολωνάκι. Όλοι όσοι ενδιαφέρονται για την έγκυρη πληροφόρηση, τι παίζει και εκεί, πάλι στο Τσίπας Μπλοκ θα στραφούν.

Τα σενάρια : Βανδή-Πανταζής, που το είδαμε στη Θεσσαλονίκη, στο Barbarellla. Βανδή- Ρόκκος. Κουρκούλης-Γιώργος Παπαδόπουλος. Να σημειωθεί και το ραντεβού, της Πέμπτης, που έκανε ο Παπαγεωργίου, με τον Μιχάλη Τουρατζίδη, που μετά την Ζευγαρά, τρέχει την Ιουλία Καλλιμάνη.

Ούφο, για να δούμε, τι θα δούμε.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.