Ο Αχαγιώτης Χρήστος Αδαμόπουλος : Δεν κέρδισε, αλλά είναι σαν να κέρδισε το X-Factor – Μέχρι τότε… δεν είχε τραγουδήσει πουθενά, γιατί ακολουθούσε το όνειρο των γωνιών του! Αφού έκανε το «μπαμ», έβαλε λυτούς και δεμένους, για να βρει τον Θανάση Παπαγεωργίου- Όμως ήταν δύσκολο- Μέχρι που χτύπησε την πόρτα του tsipasblog- To σημερινό ραντεβού και η κατάληξη του

Χρήστος Αδαμόπουλος. Όλα προγραμματισμένα στο μυαλό του, τα είχε, από όταν ήταν στο γυμνάσιο. Ή σειρά των πραγμάτων ήταν αυτή : Λύκειο, Πανεπιστήμιο, Στρατός. Αυτό που ήθελαν οι γονείς του. Για να έχει κάτι στη ζωή του, να μην νιώθει ξεκρέμαστος. Τα πέτυχε. Και αφού τα πέτυχε, στην άκρη του πάγκου τα άφησε όλα, γιατί ήρθε η ώρα να ξεκινήσει το χτίσιμο του δικού του ονείρου. Του μεγάλου, του κρυφού, του πραγματικού !

Επεισόδιο πρώτο, παράτησε την Κάτω Αχαΐα και πήγε να μείνει στην Αθήνα, εκεί που υπάρχουν οι μεγάλες πόρτες και γίνονται όλα. Επεισόδιο δεύτερο, συμμετοχή στο X-Factor, σε αυτό του Mega, σε αυτό το τελευταίο. Αυτό ήταν. Αξίζει να μεταφέρω, με την αντιγραφή-επικόλληση, κάποιους από τους τίτλους των σχετικών δημοσιευμάτων : Είναι η μεγάλη, η απόλυτη αποκάλυψη. Έκανε τους κριτές να ανατριχιάσουν και να τον χειροκροτούσαν όρθιοι. Μάγεψε, άγγιξε, συγκίνησε με την ερμηνεία του. Ένας πολύ ιδιαίτερος, ολοκληρωμένος καλλιτέχνης.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μέχρι να πάει στο μουσικό τηλεπαιχνίδι, δεν είχε τραγουδήσει πουθενά. Απίστευτο! Μόλις ένα cover είχε ανεβάσει στο Youtube, πριν από 7 μήνες και η ανταπόκριση του διαδικτυακού κοινού, δεν την λες απλά θετική. Την λες εντυπωσιακή, 141 χιλ. προβολές.

Επεισόδιο τρίτον. Μέχρι τα ημιτελικά έφτασε ο Αδαμόπουλος, όλα τα βλέμματα πάνω του έστρεψε, είχε ακούσει από πολλούς πολλά! Άλλα σωστά και όχι λανθασμένα, δεν είχε αυταπάτες. Ότι οι νυχτερινές υπηρεσίες, επειδή πια τον παρακολουθούν, αρκεί αυτό μόνο για να τον βάλουν εντός κόλπου. Ήξερε ότι για τα πάντα στη ζωή, όταν δεν είσαι ο μεγάλος, ξεκινάς για να γίνεις ο μεγάλος, το αντίθετο συμβαίνει. Σηκώνεσαι από τον καναπέ και τους βρίσκεις εσύ. Αυτό έκανε. Μέσω συγγενών, φίλων και γνωστών, προσπαθεί να βρει την πόρτα του Θανάση Παπαγεωργίου. Αυτουνού του επιχειρηματία, από τον χάρτη της Αθηναϊκής νύχτας, που το tsipasblog, υπενθύμισε πως δεν είναι ο τυχαίος. Είναι η “κυβέρνηση” για πολλά χρόνια, και αποκάλυψε πως για Fever, έκλεισε Κάρρα-Πάολα. Μάταια, όμως. Γιατί; Πολύ λίγοι τον ξέρουν καλά και να έχουν την άνεση, να σηκώσουν το τηλέφωνο και να του προτείνουν αυτό και το άλλο. Τι άλλο να έκανε, από το να έβρισε ποιος πραγματικά μιλάει μαζί του. Τον βρήκε. Τσίπας.

Ο συγκεκριμένος Ηλίας Τσίπας, ο επικεφαλής του πιο ισχυρού μέσου ενημέρωσης στο πλανήτη νύχτα, με την ταμπέλα Tsipas Blog. Έκλεισε αμέσως το ραντεβού. Έγινε σήμερα στη Κουρούτα. Και σίγουρα, έχετε την αγωνία να μάθετε αν θα τον βάλει στο πρόγραμμα, και μάλιστα στο άμεσο, ο Παπαγεωργίου, με τα αμέτρητα χιλιόμετρα στο παίρνω άγνωστους τραγουδιστές και τους αλλάζω τη ζωή, εδώ και τρεις δεκαετίες. Τα μιλήσαν, του έκανε εν τάχει τα μαθήματα, τα παρασκηνιακά. Τι να λέει, τι να προσέχει, τι να αποφεύγει. Πότε θα έχει άποψη, πότε δεν θα έχει. Πώς να στήνεται, τόσο μπροστά, όσο πιο πολύ πίσω από τα φώτα. Και τα συμφωνήσανε. θα προχωρήσουν μαζί βήμα βήμα.

Αυτή είναι η αποκάλυψη!

Διαβαστε ακομα: Συνεχίζουμε με τον Παπαγεωργίου – Δεν είναι μόνο το Fever, που τα έχει όλα συμφωνήσει- Είναι και το Lido, είναι και η Κουρούτα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.