“Μήπως είσαι και εσύ …αχάριστος!”- Η αντίδραση του Παπαγεωργίου, όταν άκουσε από τον Χρήστο Αδαμόπουλο, ότι είναι …Αχαγιώτης – Ο ξαφινός θάνατος του αδερφού του Ντίνου, το πάτημα του κουμπιού και ο Αρσενάκος

Χρήστος Αδαμόπουλος - Θανάσης Παπαγεωργίου

Όταν ο άλλος, ο φανατικός οπαδός του τσίπας μπλοκ, μαθαίνει πως ο Χρήστος Αδαμόπουλος. Ο Αχαγιώτης, που δεν κέρδισε, αλλά είναι σαν να κέρδισε το X-Factor. Έβαλε λυτούς και δεμένους, για να πάρει την μεγάλη μεταγραφή στον Θανάση Παπαγεωργίου. Το οποίο το κατάφερε με τη βοήθεια μας. Σου λέει, αυτό που έχεις να κάνεις είναι να μας δώσεις το παρασκήνιο. Ξεκίνα μιλά. Τι του είπε ο επιχειρηματίας των νυχτερινών κέντρων Fever-Lido και ότι άλλο προκύψει, όταν έμαθε ότι είναι από την Κάτω Αχαγιά;

“Δεν πιστεύω να είσαι και εσύ αχάριστος, όπως κάποιος άλλος. Αν δεν είσαι τέτοιος, άτομο που δεν εκτιμάς και δεν αναγνωρίζεις αυτόν που σε ευεργέτησε. Να είσαι σίγουρος πως η ζωή σου θα αλλάξει. Γιατί θα πατήσω το κουμπί και θα αλλάξει. Απλά έχε εμπιστοσύνη σε μένα. Ναι, βέβαια. Καμιά άλλη διαφορετική σκέψη”.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ναι, είναι δυνατόν, τέτοιο θέμα να μπήκε στη συζήτηση, τη χθεσινή, για το αν θα ενώσουν τα μονοπάτια τους, στη λογική “κερδίζω εγώ, κερδίζεις και εσύ”; Ανόητο να ρωτήσει κανείς ποιον τραγουδιστή άλλον από την Κατω Αχαγιά, εννοεί ο Παπαγεωργίου. Ο οποίος όλα ξανά και από την αρχή τα βλέπει, πλέον δίνει περισσότερη έμφαση στο ανθρώπινο στοιχείο, μετά την απώλεια του του αδερφού του Ντίνου Παπαγεωργίου. Και αυτό του στοίχισε πάρα πολύ!

Ο Ντίνος πέθανε το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα, στο σπίτι του στην Αθήνα, από ανακοπή καρδιάς. Ενώ ήταν μια χαρά, ενώ ήταν μόλις 60 χρονών.

Ο Θανάσης είπε στον Αδαμόπουλο πως η ζωή του πλέον είναι φαβορί για να αλλάξει. Το Tsipas Blog γίνεται πιο συγκεκριμένο. Στο κόλπο θα βάλει τον Γιώργο Αρσενάκο, που τον ξέρει πολύ καλά και πολύ πριν γίνει ο σημερινός Αρσενακός, που λύνει και δένει, ο αρχηγός της Panik.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.