Να πιστεύεις στο να μην πιστεύεις τίποτα ! Θέμης Αδαμαντίδης και Βαρβάρα Κίρκη, από το show με τίτλο “Με σάπισε στο ξύλο και εμείς οι δύο ξανά μαζί, μόνο στην άλλη ζωή”…Στη αποκάλυψη του πράκτορα, του Νο1 πράκτορα, ότι …συζούν!

Από πιτσιρικάς, που ξεκίνησα αυτή τη δουλειά. Πέρα από το πολύ διάβασμα, που έριξα, κατέληξα σε ένα συμπέρασμα, το οποίο με τα χρόνια όλο και επιβεβαιωνόταν στο νου μου. Να πιστεύεις στο να μην πιστεύεις τίποτα, ακόμα και στον ίδιον τον πωπό σου, να βάλεις κάμερες. Ο άνθρωπος, κάποιοι άνθρωποι που διαβάζεις αριστερά και δεξιά, παντού διαβάζεις πως όχι μόνο δεν είναι μαζί, αλλά ξεφύγουν, διαπράττουν συμπεριφορές αδιανόητες. Μέχρι κακό είναι ικανοί να προκαλέσουν ο ένας στον άλλον, ότι είναι επικίνδυνοι. Έχουν πάει στον πόλεμο, τον πολύ άγριο πόλεμο παιδί μου, θα υπάρξουν ξανά μαζί μόνο στην άλλη ζωή. Εδώ θα είναι μόνιμα σκοτωμένοι…Αυτό είναι το σίγουρο προβλέψιμο, όλα τα άλλα παίζονται.

Η κουβέντα για το Θέμη Αδαμαντίδη και την Βαρβάρα Κίρκη. Τι θέλω να πω; Το είχαμε αφήσει στο ότι αναβλήθηκε για τις 4 Οκτωβρίου 2022, η δίκη του, για την υπόθεση της βιαιοπραγίας σε βάρος τη μέχρι πρότινος σύντροφος του. Και αμφιβάλω πολύ πως θα γίνει και τότε. Δηλαδή; Με κλειστά μάτια θα στοιχηματίσω στο ότι πάλι θα αναβληθεί, επ΄ αόριστον θα αναβληθεί, για πάντα, αιώνια θα αναβληθεί. Το ότι πιθανότερο αυτό να γίνει, μετά από αυτό το απίστευτο που μου είπε κάποιος, που κινείται στη σκιά, στο σκοτάδι. Πράκτορας νυχτερινός. Στην αναφορά του, που μου έστειλε, έγραφε : Τους είδαν μαζί, σε εμφάνιση του τραγουδιστή, ελάχιστε ημέρες πριν”. Και το πιο απίστευτο, συζούν”.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Θα κλείσω με αυτό, που μου ήρθε το μυαλό μου, το ίδιο που ήρθε και στο δικό σας, είμαι σίγουρος. Αν όντως ισχύει, ή κάπου έχουν μπερδευτεί, ή απλώς μας περνάνε για μαλάκες…

Διαβάστε επίσης : Έχουν μπερδευτεί, μας περνάνε για μαλάκες.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.