Συνεχίζουμε με τον Παπαγεωργίου – Δεν είναι μόνο το Fever, που τα έχει όλα συμφωνήσει- Είναι και το Lido, είναι και η Κουρούτα

Τίποτα δεν αφήνει για την τελευταία ώρα. Όλα τα έχει φτιάξει από τώρα, στη μέση του καλοκαιριού, και αφορούν πλάνα μεγάλα. Ως έτσι το βλέπεις, μαθαίνοντας από το δαιμόνιο Tsipas Blog, πως ο “πατριάρχης” στη ζωή την νυχτερινή της Αθήνας, Θανάσης Παπαγεωργίου, για το Fever, για τον πολύ δύσκολο χειμώνα. Έκλεισε και επίσημα, και με τη βούλα που λέμε, το απόλυτο σχήμα, που αποτελεί ωδή στη καψούρα. Αυτό είναι το Βασίλης Καρράς-Πάολα.

Στα πολύ σοβαρά έχει μπει και ασχολείται και με το άλλο του μαγαζί, που απέκτησε εν μέσω κορωνοϊού. Η κουβέντα για το ιστορικό Lido, στο Κολωνάκι. Σε συμφωνίες έχει έρθει και για το σχήμα αυτού, που είναι τραγουδιστές σε κυβικά, σε όνομα και αξία, από το πάνω ράφι. Εντός ημερών τα “αποκαλυπτήρια”.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μιλάμε σοβαρά, πολύ σοβαρά, λέμε και το άλλο. Ο Παπαγεωργίου δεν έχει σταθεί μόνο στον χειμώνα, έχει σταθεί και σε αυτό το καλοκαίρι. Κυριακή, 07 Αυγούστου, στον Ιππικό Όμιλο Κουρούτας, φέρνει τον Πάνο Κιάμο. Και στις 14 Αυγούστου, Θοδωρή Φέρρη και την Κατερίνα Λιόλιου. Επαναλαμβάνει το περσινό πετυχημένο κόλπο.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.