Δεν διαγράφουμε τον Τάσσιο, πάντα θα τον γουστάρουμε

Γιάννης Τάσσιος. Κάποτε σε άλλες εποχές, σε καλύτερες εποχές, ξεκάθαρα σε καλύτερες εποχές. Ήταν Νο 1 στην βιομηχανία των τραγουδιστών. Γιατί είχε εκείνο το “αόρατο χέρι”, που σε παίρνει και είτε σε κάνει θεό, είτε σε στέλνει στο υπόγειο. Στη συνέχεια, το αόρατο χέρι αυτό, έφυγε, για τον χ-ψ λόγο, και από τότε μέχρι σήμερα, στηρίζεται στις δικές τους δυνάμεις αποκλειστικά!

Όμως ο Γιάννης Τάσσιος, για αυτόν ο λόγος! Είναι εδώ, είναι υπαρκτός! Υπάρχει, μέσα από δουλειές ωραίες, στο πνεύμα του σήμερα, που κάνουν γκελ στον κόσμο και τις ζητάει. Κι αυτό δεν είναι η αποκάλυψη! Δηλαδή; έχει φωνή μεγάλη ο Τάσσιος και πάντα θα τον γουστάρουμε. Αυτή είναι η αποκάλυψη!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Έσκασε μύτη το “Δε σε γράφω, σε διαγράφω”, σε μουσική του Κωνσταντή και στοίχους του Χρήστου Αναστασίου. Κυκλοφόρησε από το κανάλι του στο Youtube..Να μας πει ότι μας είπε μόλις πάνω το tsipasblog.gr.

Σκίζει το κομμάτι από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.