Αθηναίικες νύχτες, ας ανοίξουμε το χρονοντούλαπο- Τι μου θύμισες Ελενίτσα…. Άλλα χρόνια, άλλοι άνθρωποι, άλλα προγράμματα

ΤΑ “ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑΤΑ” ήταν ένα όμορφο, τεράστιο μαγαζι ενός καλου μου φίλου του Κώστα Παπάσταύρου που του ειχα οργανώσει πολλά προγράμματα, με επιτυχία..

Η κόρη του Κώστα – που ζει στο Λονδίνο – χτές μου έστειλε ένα διαφημιστικό για κάποια σεζόν από εκείνη την εποχή…Το μαγαζί αυτό το έκαψαν μια νύχτα οι μπράβοι – γιατί δεν τα έπερναν – μία σεζόν αργότερα, όταν είχα τον Ζαμπέτα, τη Μαίρη Λύντα, την Κουμιώτη, τη Νατάσσα Μαρίνι. κ.α.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η Νατασσα είχε πάει στο Λονδίνο με τον Καρουσάκη και είχε φέρει πέντε εξι τουαλέττες που εκείνο το βράδυ είχαν δώσει μια σπέσιαλ … φλόγα και τα έκλαιγε ένα μήνα…

Διακρίνω στο πρόγραμμα που μου έστειλε η Ελενίτσα, τον μέχρι σήμερα καλό μου φίλο Μάκη Χριστοδουλόπουλο, τη γυναίκα του σπουδαίου Μανώλη Αγγελόπουλου, Αννούλα, τον φίλο μου που χάθηκε ΓΙΑΝΝΗ ΒΛΑΣΣΗ και τη Λέτα Βαφειάδου – καλό κορίτσι – διατηρώ ευχάριστες αναμνήσεις..

Ηταν η εποχή που ο Ζαζόπουλος είχε βγάλει το σουξέ, ” Στην υγειά της ΑΧΑΡΙΣΤΗΣ ” και του την έκανε ο Ξιφαράς επί τόπου, με το δικό του σουξέ…”Στην υγειά της ΕΠΟΜΕΝΗΣ” για όσους ξέρουν να διαβάσουν..

ΑΛΛΕΣ εποχές, αλλοι άνθρωποι, άλλη διασκέδαση…

Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο που λέει "ΗΑΙΟ BA ΣΙ AE MATA Κε Αντρεα το βρηκα στο facebook της Άννας Βασιλείου. To πρόγραμμα που είχατε φτιαξει το Καλοκσιρι του 1987."

-από το facebook του Αντρέα Κουβελογιάννη

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.