Στα πάτρια εδάφη ο Θεμιστοκλής Μπάκας- Βρέθηκε στο πανηγύρι της Οβρύας- Μαζί του ο Σταύρος Καραγκούνης, ήταν ο Διευθυντής του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, όταν τα κλειδιά τα είχε ο ΣΥΡΙΖΑ- Πέρασε και ο Ηλίας Τσίπας, για ένα «γεια», δεν έκατσε πολύ

Ο Πατρινός Θεμιστοκλής Μπάκας, ο Πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου E-Real Estates, αυτές τις μέρες βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του τη Πάτρα.

Άφησε για λίγο τις αναλύσεις του στις Πανελλαδικές Εφημερίδες και τα τηλεοπτικά πάνελ για την ακίνητη περιουσία και το φλέγον θέμα του κόστους στέγασης. Αξίζει να αναφέρουνε ότι οι προτάσεις του, διαμορφώνουν πολιτικές γύρω από το κόστος στέγασης, ενώ ο διεθνής οργανισμός Ο.Ο.Σ.Α φαίνεται να τον διαβάζει – «υιοθετώντας» μέρος αυτών !

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο Θεμιστοκλής Μπάκας, διατηρεί στενούς δεσμούς με την Πάτρα, καθώς διατηρεί πολλές από τις παιδικές φιλίες του και επαφές με πολλούς πατρινούς.

Χθες επέλεξε να διασκεδάσει στο πανηγύρι της Οβρύας. Δίπλα του ο Σταύρος Καραγκούνης. Σήμερα είναι Αιτωλοακάρνανας επιχειρηματίας, χθες ήταν ο Διευθυντής του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, επί Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, με τον οποίον διατηρεί φιλικές σχέσεις πολλά χρόνια.

Είδαμε ακόμη : Τον αδερφό του κ.Μπάκα, που είναι γνωστός τραγουδιστής, με το όνομα Αλέξανδρος Ρήγας. Φίλους του άλλους, καθώς και τον δημοσιογράφο Ηλία Τσίπα. Για ένα γεια πέρασε αυτός, δεν έκατσε πολύ.

Υ.Γ: Μη θεωρείτε ότι ο Θεμιστοκλής Μπάκας επειδή βρίσκεται στη Πάτρα έχει «κόψει» τις επαφές με την Αθήνα. Χθες ήταν καλεσμένος στη πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ και σήμερα στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή «Με Νέα Ματιά» της ΕΡΤ1.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.