Επίσκεψη Αδαμαντίδη στο Summer Metropolis: Ο Mr Ενέργεια Αλέξης Σπύροπουλος, που είναι “κρυφός” μέτοχος, o Ten Ten Δημήτρης Μουστάκας..Και το περασμένα ξεχασμένα με τον Ηλία Τσίπα- Όλοι μαζί στο ίδιο τραπέζι

Να μην είμαστε φιλύποπτοι. Και με το παραμικρό να την πέφτουμε στις λεγόμενες θεωρίες συνωμοσίας. Δεν είναι όλα με υποψία και που αναζητούν κάποιο απώτερο στόχο ή κρυφό κίνητρο. Αμάν, πια!

Απλά τα πράγματα. Όλα φυσιολογικά. Τίποτα το περίεργο. Στην περίπτωση της χθεσινής επίσκεψη του τραγουδιστή Θέμη Αδαμαντίδη, στο καλοκαιρινό Μετρόπολις, που βρίσκεται στο Θεριανό Πατρών.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αρχίζω με το ότι βασικός, πολύ βασικός μέτοχος στο μαγαζί αυτό, που αν και το προσπάθησε να το κρατήσει κρυφό, όμως φούντωσαν γρήγορα οι φλόγες. Είναι ο Mr Ενέργεια, εννοώ τον Αλέξη Σπυρόπουλο, τον πρόεδρο της ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. Εταιρία που προωθεί και υποστηρίζει ολοκληρωμένες λύσεις ενέργειας για οικιακές, εμπορικές και επαγγελματικές εφαρμογές. Και τα λέει πολύ καλά με τον ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου Ten Ten, Δημήτρη Μουστάκα. Για αυτόν, ξέρουμε με σιγουριά, πως είναι κάτι παραπάνω από φίλος, αδερφικός φίλος είναι, και συνεργάτης του μεγαλύτερου εν ζωή Έλληνα λαικού τραγουδιστή. Να γιατί “τρέχει” τα εξτρά του.

Έτυχε να έχουν εμφάνιση κοντά στη Πάτρα.. Συμπέρασμα; Ε, δεν γινόταν να μην περάσουν να δουν τον φίλο τους τον Σπυρόπουλο.

Στο μεταξύ ο Θέμης Αδαμαντίδης, σε συνεννόηση με τον Σπυρόπουλο, τα είπε και τα βρήκε με τον Ηλία Τσίπα. Περασμένα ξεχασμένα. Στο τραπέζι του ήταν. Σε σχέση με τα δημοσιεύματα, που είχε βγάλει από το Tsipas Blog, που κρίθηκαν επιθετικά, που αφορούσαν το σίριαλ, το πιο πολυδιαφημισμένο των ημέρων, με τίτλο ‘”Από τις μηνύσεις…αγκαλιά ξανά, με την Βαρβάρα Κίρκη”! H οποία μαζί του ήταν χθες.

Δείτε αποκλειστικά πλάνα :

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.