Ξύπνησε τον γίγαντα

Το λέω όπως ο καθένας θα το έλεγε. Χθες, δεν είχε προλάβει να ξημερώσει, σε καλοκαιρινό μαγαζί στο Ρίο. Η έκπληξη! Γιατί είχε γενέθλια αυτός που ακόμη και να μη υποστηρίζεις, να μην ανήκετε στην ίδια ομάδα, αλλά συμφωνείς στα βασικά. Ξύπνησε τον γίγαντα, που τα χρόνια περνούσαν, αλλά αυτός κοιμούταν, με τίποτα δεν μπορούσε να ξυπνήσει. Νέοι και μεσήλικοι άνδρες, νυχτερινόφιλοι οπαδοί βέβαια, αναγνωρίζουν το κατόρθωμα του, αυτό το μεγάλο.. Και αφού το αναγνωρίζουν, μας λένε στο “Τσίπας Μπλοκ”, που τα λέει, με βόμβα ναπάλμ, με αυτό το τρομακτικό όπλο, που έσκασε στην αγορά της Πάτρας, και προκάλεσε ισχυρό σοκ…Αυτό θυμίζει ο τρόπος που προσεγγίζει την νύχτα. Και όχι μόνο αυτό. Ποιος να διαφωνήσει; Να πει, τι; 

Όχι πως είναι λάθος να θυμίζεις βόμβα ναπάλ! Απεναντίας είναι ωφέλιμο και επιβεβλημένο, με την άδεια των αρμόδιων αρχών. Το λάθος είναι η ζωή να περνάει μπροστά από τα μάτια σου, και εσύ να μην κάνεις τίποτα, απολύτως τίποτα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η κουβέντα για τον Παναγιώτη Λου. Πρόκειται για νυχτερινό φαινόμενο.

Η έκπληξη που του έκαναν. Δείτε την ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.