Ήταν θηρίο και στην Ιταλία

Έχει μηδενίσει το χρόνο. Η μεγάλη αλήθεια. Αυτή είναι η μεγάλη αλήθεια, και δεν μπορείς να μη την αποδεκτείς. Να κάνεις πως δεν τον βλέπεις, αυτόν τον πυγμάχο από την Πάτρα, που σε ηλικία αρκετά προχωρημένη, πήρε την απόφαση, όχι απλά να επανέλθει. Αλλά να επανέρθει στο πιο υψηλό επίπεδο. Το εκτός Ελλάδας. Που σε αποζημιώνει, που είμαστε πολύ περήφανοι για αυτόν, βέβαια!

Ποιον δηλαδή ; Τον Παναγιώτη Πανταζή. Διαβάζουμε πως τον τρίτο κατά σειρά επίσημο αγώνα του, έδωσε στην Ιταλία και την περιοχή Λακόνι της Σαρδηνίας, το Σάββατο 6 Αυγούστου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Συγκεκριμένα σε ανοιχτό χώρο πραγματοποιήθηκε το πυγμαχικό show και η αναμέτρηση του Πατρινού πυγμάχου με τον Ιταλό Nicola Salisci αποτέλεσε το main event της βραδιάς.

Η μάχη ήταν τεσσάρων γύρων και οι γροθιές που έπεσαν πολύ γερές και από τις δύο μεριές.

Ο Πανταζής απέναντι στον κατά πολύ νεότερο αντίπαλό του φόρτωσε τις γροθιές του που ο Ιταλός σίγουρα αισθάνθηκε για τα καλά.

Στο τέλος το αποτέλεσμα των κριτών δόθηκε στον Ιταλό που έπαιζε εντός έδρας, με τον Πανταζή όμως με τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητά του να προσφέρει εξαιρετικό θέαμα στο κοινό των αγώνων.

pantazis salisci
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.