Τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο, το ότι πατάει την υψηλότερη κορυφή, αλλά παραμένει κάτοικος γης! Και για αυτό, θα είναι για πάντα στον Μπερτάκη! Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγούδησε αγκαλιά με κοριτσάκι που πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία!

Να το ξεκαθαρίσουμε με το πιο κατηγορηματικό τρόπο. Δεν υπάρχει στην νύχτα αυτό που συμβαίνει με τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Να ανεβαίνει, συνεχώς να ανεβαίνει, ταβάνι έχει πιάσει, δεν έχει πιο πάνω…Και να μην ζαλίζει τον πρόεδρο της ομάδας του, τον Κώστα Μπερτάκη. Μαζί σου και δεν με νοιάζει. Πέρυσι με Φουρείρα, φέτος με Ρουβά, του χρόνου να είμαστε καλά, μαζί θα το βρούμε, μαζί θα συνεχίσουμε. Αυτό του λέει. Όχι τα άλλα τα παράλογα, που λένε οι άλλοι συνάδερφοι του. Θέλω και αυτό και το άλλο. Όλα μου τσινίζουν. Κι όταν λέμε ..Θέλω και αυτό και το άλλο, εννοούμε λεφτά δηλαδή να βάζει μόνο η προεδράρα. Τι με ενδιαφέρει που οι καιροί έχουν αλλάξει, αδιαφορώ προσωπικά αν δεν βγαίνει, στη τελική να πουλήσει το σπίτι του. Με νοιάζει μόνο να πάρω το κότερο και την βίλα μου. Οι τραγουδιστές, που είναι ανώνυμες εταιρείες, όπως καταλαβαίνετε, καταλαβαίνετε πολλοί, έχουν γίνει εχθρός αυτής της μπίζνας.

Κατόπιν τούτου, μπορείτε να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα. Για τον χαρακτήρα του, για το το παιδί είναι. Και καθόλου άσχετο πράγμα. Που το βράδυ του Σαββάτου 6/8, τραγούδησε έχοντας στην αγκαλιά του ένα κορίτσι με μυϊκή ατροφία. Σε ένα κατάμεστο στάδιο, πήρε στην αγκαλιά του τη μικρή Ειρήνη – Χρυσοβαλάντω από την Υδραία Αλμωπίας, που βρισκόταν εκεί μαζί με τους γονείς της και τον δίδυμο αδερφό της.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα aridaia 365, το μικρό κορίτσι πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία και οι συνεργάτες του Κωνσταντίνου Αργυρού τον ενημέρωσαν για την παρουσία της. Έτσι, ο ίδιος θέλησε να της αφιερώσει το τραγούδι του «Παιδί Γενναίο».

Όπως θα δεις το βίντεο, ο πατέρας της μικρής την ανέβασε στη σκηνή, με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να την παίρνει αγκαλιά μέχρι το τέλος του τραγουδιού, αποσπώντας χειροκροτήματα από τον κόσμο…

Δες το βίντεο που έχει συγκεντρώσει ήδη περισσότερες από 18.000 προβολές:

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.