Στα σοβαρά το παίρνουν όλοι σήμερα !

Έσκασε μύτη ο σπέσιαλ ειδικός και είπε τη μεγάλη κουβέντα. Ότι δεν αποκλείεται, μοιάζει πιθανό, συγκεντρώνει πιθανότητες πολλές, να αποτελέσει το μεγάλο κόλπο, και το καλοκαίρι ετούτο. Έκεί που πέρυσι, οι πιθανότητες όλες ήταν εναντίον του, καμία τύχη δεν είχε, διότι υπήρχε η φοβέρα και τη συμφέροντα του κορονοϊού. Αλλά πήρε το μεγάλο ρίσκο και του βγήκε . Ο ήχος του μπάμ, έφτασε παντού, πανελλαδικό μπαμ ήταν..Και αυτό το μπαμ, αναβάθμισε τη θέση του στο πρωτάθλημα νύχτα, στην Αθήνα. Στα σοβαρά το παίρνουν όλοι σήμερα! Τι μας είπε το άτομο!

Το όνομα του είναι Bokan Celestial Senses. Στο καλοκαιρινό παιχνίδι, για φέτος, μπαίνει πρώτο. Από τις 24 Μαρτίου, ημέρα Πέμπτη..Αυτή τη Πέμπτη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Που θα το βρείτε. Στο λαοφιλές Γκάζι, στο κέντρο της Αθήνας, πολύ κοντά στο μετρό του Κεραμεικού. Στην ταράτσα του ιστορικού Soho Bar. Ακριβώς εκεί.

Πότε γεννήθηκε. Καλοκαίρι του 2020. Αναδιαμορφώθηκε, επαναπροσδιορίστηκε, με μοντέρνα διακόσμηση, προσεγμένο design και μετατράπηκε σε Bokan Club. Σε ελεύθερη μετάφραση, σε τοπ club, που εμπνέει για parties και το θερμόμετρο της διασκέδασης, να χτυπάει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "BOKAN CELESTIAL SENSES. OPENING THU THU24MAR MAR MUSIC BY MARIOS NTOUMIS STATHIS TZAVELLAS RSV: 698 38 28 678 ΒΟΥΤΑΔΩΝ 54 ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.