Ο Απέργης μεγάλωσε με την δική του συνταγή

Χωρίς πολλά λόγια και σάλτσες. Λίγα και ουσιαστικά. Άλλωστε, τα αποτελέσματα μιλάνε μόνα τους. Ο Νίκος Απέργης σήμερα, είναι η δεύτερη δύναμη, μετά τον Αργυρό, Ρέμο, Βέρτη και Οικονομόπουλο. Και δεν παίζει με τους όρους τους. Όλοι το λένε. Σ’ αυτό έχει συμβάλει, πρώτα απ’ όλα, η…σκληρή δουλειά και το κεφάλι χαμηλά. Αυτή είναι η συνταγή. Με καμία άλλη συνδρομή, φανερή η κρυφή. Συγκεκριμένα πράγματα. Είναι του παιχνιδιού αυτού, μιλώ μόνο με τα τραγούδια μου και για αυτό, πρέπει να είναι καλά, να μην μοιάζουν με κανενός άλλου. Δική μου να είναι η πατέντα..Την οποία, με επιτυχία μεγάλη, την έχει κατοχυρώσει. Τα τελευταία χρόνια, στο πρωτάθλημα νύχτα, γενικά. Στη φετινή πολύ δύσκολη και πολύ περίεργη σεζόν, στο Cabaret Club, στο Μαρούσι, ειδικά. Αφήστε τον, με την κιθάρα του και την και την μελωδική φωνή του..και θα παρακαλάτε, να μην σφυριχτεί η λήξη. Το παιχνίδι του, να διαρκέσει για ώρες πολλές, γιατί ανεβάζει δυο, ίσως και τρία και τέσσερα σκαλοπάτια, την ταραγμένη σας ψυχολογία. Από την τέταρτη κατηγορία, με τον Απέργη, φιγουράρει στη πρώτη, και σε θέσεις για play off. Ω, ναι, μάλιστα.

Αξίζει να μεταφέρω και αυτή την πληροφορία. Περί του νέου του τραγουδιού, που δεν θα αργήσει, που θα κάνει να κλάψει η Ελλάδα όλη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.