Η Σκιάθος πρωταγωνιστεί και αυτό το καλοκαίρι! Η ώρα της «αυτοψίας» και τα μαγαζιά που αξίζουν

Τι θέλεις να γράψω; Το νησί του Παπαδιαμάντη και το νησί του Ντάνου; Κανείς δεν θα το διαβάσει το άρθρο. Μην γελάς, γιατί τώρα που πήρα φόρα, μπορώ να σου πω για τα καλύτερα στέκια, να σου βρω εκτός από της Αθήνας, και της Θεσσαλονίκης, και της Μυκόνου, και δεν συμμαζεύομαι…Να ετοιμάζετε το Αεροδρόμιο Σκιάθου «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης», σύντομα θα με υποδεχτεί.

Θα πάω σίγουρα στην Σκιάθο το φετινό καλοκαίρι και έχω βρει και τα μαγαζιά που θα περάσω μια βόλτα, για να κάνω «Αυτοψία» και δεν ήταν καθόλου δύσκολο. Ήταν πανέυκολο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Έχουμε και λέμε :

Στο λιμάνι της Σκιάθου θα βρεις ένα υπέροχο μπαράκι με κοκτέιλ εμπνευσμένα από την Μεσόγειο. Τα τελευταία χρόνια άλλωστε το καινούριο trend στην ελληνική κοκτέιλ σκηνή είναι το Mediterranean bartending. Αυτό σε απλά λόγια σημαίνει ότι οι bartenders δεν είναι εκεί απλά για ετοιμάσουν το ποτό σου, αλλά για σου συστήσουν νέες γεύσεις και μίξεις που στηρίζονται στα τοπικά προϊόντα. Πιάσε θέση λοιπόν στην μπάρα του JAGUAR.

Info: JAGUAR,Σκιάθος (χώρα) , +30 6987122470, Facebook, Instagram

Το Jaguar στη Σκιάθο είναι ένα υπέροχο μπαράκι με κοκτέιλ εμπνευσμένα από την Μεσόγειο
Το Jaguar στη Σκιάθο είναι ένα υπέροχο μπαράκι με κοκτέιλ εμπνευσμένα από την Μεσόγειο
Το Jaguar στη Σκιάθο είναι ένα υπέροχο μπαράκι με κοκτέιλ εμπνευσμένα από την Μεσόγειο

Από τα πιο τοπ μαγαζιά για brunch, κοκτέιλ ή ποτό στη Σκιάθο, είναι και το Jasmine. Για εμένα είναι το τοπ οf the τοπ. Το μαγαζί είναι σκέτη απόλαυση. Η ομάδα με τα καλύτερα παιδιά. Ευγενέστατα, χαμογελαστά, η προσοχή στον πελάτη και άμεση εξυπηρέτηση. Ο απόλυτος συνδυασμός. Τους αγαπάμε. Παραγγέλνεις και έρχονται κατευθείαν στο τραπέζι σου. Όσο για την τοποθεσία του μαγαζιού, η ιδανική και σε τόσο καλό σημείο. Είναι παραλιακά και δεν την αλλάζεις με τίποτα. Σύντομα θα το επισκεφθώ.

Info: Jasmine : Παλαιό Λιμάνι, Σκιάθος (Χώρα) +30 697 481 1539, Facebook, Instagram

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Μπορεί να είναι εικόνα καφές και κούπα καφέ
Μπορεί να είναι εικόνα ποτό και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και ποτό
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Στην παραλία Τζανεριά στην Σκιάθο, βρίσκεται το Baracoa. Πλάι στο κύμα και την θάλασσα, αυτό το beach bar restaurant, συνδυάζει την χαλαρή νησιωτική αισθητική, με μια boho προσέγγιση που αγκαλιάζει τον χώρο περιμετρικά και δίνει στον επισκέπτη το απόλυτο καλοκαιρινό feeling!

Ίσως το πιο ωραίο και προσεγμένο beach bar στη Σκιάθο, με πολύ καλές και άνετες ξαπλώστρες, με χοντρό μαξιλάρι, πεντακάθαρο, υπάρχει άτομο που καθαρίζει τη παραλία συνέχεια. H παραλία μαγική με καταγάλανα νερά, μέσα σε πεύκα υπό το άκουσμα ωραίας μουσικής.

Δεν τελειώσαμε. Το φαγητό τέλειο, η εξυπηρέτηση άμεση, δανικό για οικογένειες, αλλά και πιο νέους. Αξίζει. Ναι αξίζει, γιατί σε άλλα αντίστοιχα μαγαζιά που οι υπηρεσίες δεν ήταν ανάλογες κλαις τα λεφτά σού.

Baracoa Skiathos, Σκιάθος | Online Κρατήσεις | e-restaurants.gr
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.