Τα φώτα ανάβουν στο Mind the Gap Summer

Η πρώτη νίκη πάρθηκε και ήταν εντυπωσιακή. Πολύ εντυπωσιακή. Όσοι πήγαν και είδαν, έχουν μείνει με το στόμα ανοιχτό! Ποια ήταν αυτή; Romeo Club. Δηλαδή, Νικηφόρος και Νίνο. Και πλέον παίρνει σειρά η προσπάθεια για να έρθει και η δεύτερη εντυπωσιακή νίκη. Απόψε ανάβουν τα φώτα.

Τώρα λογικά θα ετοιμάζεστε για Mind the Gap. Το καλοκαιρινό, στη Λεωφόρο Ποσειδώνος..Το new entry της Παραλιακής, στεγάζεται στο χώρο του πρώην Galea, κι θα αποτελεί ένα νεανικό στέκι με industrial διακόσμηση που θα σας εντυπωσιάσει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το σωστό είναι να πούμε πως θα συνδυάζει την φιλοσοφία του Mind the Gap στο Κολωνάκι, και του Voodoo. Η απόλυτη μίξη, που δεν θα αντισταθεί κανείς. Θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον όλων και στο οποίο το καλοκαίρι του 2023 θα επικρατεί η απόλυτη κοσμοσυρροή. Πως να αντισταθείς. Ναι, είναι δύσκολο.

Να πούμε και αυτό. Έχει την σημαία του. Σαφώς και η τοποθεσία του club στην Παραλιακή, δίπλα στη θάλασσα, σε ένα τοπίο ειδυλλιακό, αποτελεί έναν επιπλέον λόγο για να το επισκεφτείτε. Καθώς απέχει από το πολύβουο κέντρο και σας δίνει την αίσθηση ότι κάνετε μια μίνι απόδραση και ξεφεύγετε από τους γρήγορους ρυθμούς. Ένα ταξίδι τόσο μακριά και ταυτόχρονα τόσο κοντά στη φασαρία της Αθήνας που θα σας εντυπωσιάσει.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.