Εννοείται πως είναι! Κερδισμένο, ακόμη ένα στοίχημα για τον Μπερτάκη- Το «σεμινάριο», το χθεσινό Fantasia και οι πολλοί παράμετροι

O καθηγητής που με υποδέχθηκε στο σεμινάριο νυχτερινής φιλοσοφίας, φρόντισε από την αρχή να μου το κάνει εύκολο. Ακούστε τι μου είπε : «O Κώστας Μπερτάκης, γιατί δεν κοντράρεται με κανέναν, μόνο με τον εαυτό του; Οι γνήσιοι νυχτόβιοι θα το καταλάβουν. Φροντίζει τις ομάδες του, να τις φτιάχνει, πρώτα κάτω και μετά στη πίστα επάνω. Οι συνεργάτες του, ξέρουν πως να διαχειριστούν ότι και να τους δώσεις. Είναι όλα μελετημένα, όποιος και να έρθει, είναι η ροή και το κλίμα τέτοιο, που θα συναντήσει, που θα προσαρμοστεί στα δεδομένα του ομίλου. Στο χωριό μου λέμε μια παροιμία, όχι όπως τα ήξερες, αλλά όπως εδώ τα βρήκες. Αυτό λοιπόν γίνετε εδώ!…».

Υπάρχει και ένα πολύ ωραίο παράδειγμα σχετικό με αυτά. Η χθεσινή πρεμιέρα του ανακαινισμένου και πάλι Fantasia. Πέτρος Ιακωβίδης, Λένα Ζευγαρά στο τιμόνι του. Εμείς που του ακούσαμε το πρόγραμμα, είναι πολύ ωραίο, φρέσκο, καλοκαιρινό. Νομίζω ότι ξανακέρδισε το στοίχημα ο εν λόγω επιχειρηματίας. Δεν ήταν και τόσο εύκολο– αλλά το κατόρθωσαν. Αν αναλογιστείς ότι έρχεται τριήμερο, τα λιμάνια ήταν γεμάτα, έχει φύγει ο κόσμος. Συν ότι το Πάσχα φύγανε μισό εκατομμύριο αυτοκίνητα και χαλάσανε χρήματα στις διακοπές τους. Υπήρχαν και άλλα καλά μαγαζιά, που παρουσιάστηκαν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η συνέχεια απόψε !

𝐅𝐀𝐍𝐓𝐀𝐒𝐈𝐀
📍 Λ. Ποσειδώνος 5 – Ελληνικό
📞 RSV: 2108940203 – 2108940302

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.