Σε ρυθμούς του μεγαλύτερου Street Party το Απλά στην Τρούμπα!

Παρακαλώ να το ακούσετε! Με το καθιερωμένο θερινό σινεμά στη θάλασσα στον Όρμο της Αφροδίτης, με μια μοναδική ρεμπέτικη συναυλία από τον Γιάννη Λεμπέση στη Φρεαττύδα και με τα εγκαίνια της ξεχωριστής έκθεσης υποβρύχιας Φωτογραφίας “PIRAEUS AQUATIC” της Έλλης Αγιαννίδη, και με μια πληθώρα άλλων εκδηλώσεων, συνεχίζεται αύριο Παρασκευή 26 Μαΐου, το «ταξίδι» των «Ημερών Θάλασσας 2023».

Οι «Ημέρες Θάλασσας 2021», για έβδομη χρονιά στον Πειραιά -Με ταινίες,  «Γιορτή Λουλουδιών» και εκθέσεις - iefimerida.gr

Και δεν μπορούσε, ούτε το αγαπημένο APLA Troumpa του Πειραιά, το οποίο κάνει πρωταθλητισμό, να μείνει έξω από αυτό…Που να πάει. Κι όταν λέμε APLA Troumpa, δεν εννοούμε το μαγαζί που χθες φόρεσες τη φανέλα του κι αύριο Θα γίνεις παρελθόν. Εννοούμε το πνεύμα της σιγουριάς, πως αφού μπεις στην ομάδα του Μιχάλη Λαγουδάκου -αυτός είναι ο μεγαλομέτοχος- ήρθες για πολύ καιρό. Κάτι σαν δημόσιος υπάλληλος. Χρειάζεται να ακολουθήσουν και άλλοι την νοοτροπία του, για να ξεκολλήσουμε από το παρελθόν και να πάμε προς το μέλλον. Όχι μόνο για την νύχτα, μιλάω γενικότερα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, ποτό και κείμενο που λέει "Troumpa 27/05 STREET PARTY ημέρες θάλασσας DESTINATION PIRAEUS Φίλωνος 113, Πειραιάς Τηλ: 6943948159 DEE JAY KONTOS DJ TRAGIANOY"
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, γένι και ποτό
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.