Πειραιάς παίζει με «Ημέρες Θάλασσας»

Το πιο μεγάλο κόλπο, που κάθε χρόνο τέτοιες ημέρες, συγκινεί χιλιάδες κόσμου στον Πειραιά, και πιο συγκεκριμένα στην Τρούμπα. Στην πιο συζητημένη περιοχή της. Θρυλική περιοχή! Θα πάθετε την πλάκα σας! Το Street Party, με άλλα λόγια οι «Ημέρες Θάλασσας», που έχουν ήδη ξεκινήσει και πηγαίνουν προς την κορύφωση τους. Ο δήμαρχος του Πειραιά Γιάννης Μώραλης, εννοείται πως το έχει πάρει πρέφα και έχει βάλει το χέρι του να το ενισχύσει και να πάει ακόμη πιο ψηλά φέτος. Η συνεργασία του με τους τοπικούς επιχειρηματίες είναι εξίσου σημαντικό για το μεγάλωμα του μεγάλου κόλπου, και δεν θα μπορούσε να προκύψει πιο ιδανική, στην περίπτωση του Δημήτρη Μεσούλα.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΣΟΥΛΑΣ: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με Γιάννη Μώρ
Γιάννης Μώραλης, Δημήτρης Μεσούλας

Όλα τα μαγαζιά του δηλώνουν βροντερό παρών στις «Ημέρες Θάλασσας»

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΔΗΜΟΣΠΕΙΡΑΙΑ ! ημέρες DESTINATION θάλασσας PIRAEUS S HIR ARISTOTLE BARRIQUE PIRAEUS PORT STREET PARTY SATURDAY 27 MAY 2ας Μεραρχίας 14, Πειραιάς 18535 210010 010 1076 aristotle piraeus 無 aristotlepiraeus.gr UHDELSE?"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.