“Tο πήδημα στα χέρια των Πατρινών”

"Tο πήδημα στα χέρια των Πατρινών"

Για «υπογειοποίηση που είναι στα χέρια της κυβέρνησης και το πήδημα στα χέρια των Πατρινών» κάνει λόγο ο Κωνσταντίνος Φλαμής (διευθυντής σύνταξης της εφημερίδας “Κόσμος”)..

Συγκεκριμένα ο Κ. Φλαμής έγραψε στο fb:

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Όσοι θέλουν να πετάξουν την μπάλα έξω από το γήπεδο, κυρίως στελέχη της ΝΔ διαδίδουν πως… δεν υπήρχαν οριστικές μελέτες για την υπογειοποίηση του τρένου κλπ. Και άλλες τέτοιες τρίχες! Και να μην υπήρχαν ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ! Ας τις κάνουν οι επόμενοι. Και ας πουν… “δεν υπήρχαν αλλά εμείς τις κάναμε”! Και να προχωρήσει το έργο. Όλα τα άλλα είναι ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ! Και με συγχωρείτε που το γράφω, αλλά δεν μπορώ να ακούω τον κάθε άσχετο να διαδίδει τρίχες. ΙΔΟΥ Η ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗ… ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ! Η υπογειοποίηση είναι στα χέρια της κυβέρνησης και ελπίζουμε να την προχωρήσει… και το πήδημα στα χέρια των Πατρινών, αν το σχέδιο δεν υλοποιηθεί! Σύμφωνα με την βούληση ολόκληρης της πόλης, πλην ελαχίστων … περιέργως ηλιθίων!

Διαβάστε επίσης : Κ. Φλαμής: Η «Δρακουμέλ» έπιασε κώτσο τα «στρουμφάκια» βουλευτές Αχαΐας

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.