Τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης του Γεραπετρίτη στον Κογκόλη

Τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης του Γεραπετρίτη στον Κογκόλη

Το «Lepanto» και ο Αλέξανδρος Κογκόλης εξασφάλισαν αποκλειστική συνέντευξη από τον Έλληνα πολιτικό και υπουργό Επικρατείας στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, Γιώργο Γεραπετρίτη. Ο οποίος απάντησε σε μία σειρά από δύσκολες ερωτήσεις, που αφορούσαν την Οικονομία, το σκάνδαλο Novartis, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τα Αναπτυξιακά θέματα, κτλ .

Ο Κογκόλης, πάντως, αναφέρθηκε μόνο στα τοπικά ζητήματα που τον ρώτησε. Αυτά είναι :

…διά χειρός Hλία Τσίπα

  • Υπάρχει κεντρική στρατηγική για την Πάτρα, την Αχαϊα, τη Δυτική Ελλάδα, για να εξελιχθεί σε κόμβο καινοτομίας και τεχνολογίας. Για να συγκεντρωθεί πολύ μεγάλο ανθρώπινο κεφάλαιο και υποδομές.
  • Μαύρη ιστορία η Πατρών-Πύργου, αποτελεί ηια την κυβέρνηση πρώτη προτεραιότητα. Το έργο θα υλοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και άμεσα.
  • Για το τρένο θα εξετασθούν όλες οι μελέτες και επιλεγεί η βέλτιστη δυνατή λύση, για να συνδεθούν όλα τα κομβικά σημεία της πόλης.
  • Για το λιμάνι, βρίσκεται σε εξέλιξη μελέτη βιωσιμότητας και εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα. Μερική ιδιωτικοποίηση, ΣΔΙΤ.

Όπως επισημαίνει, τέλος, στην ανάρτηση του στο facebok ο Αλέξανδρος Κογκόκης “ο Υπουργός Επικρατείας δεν απέκλεισε και το ενδεχόμενο συνολικής επενδυτικής δραστηριότητας, αφού η μερική δεν προχώρησε και εάν δεν ξαναπροχωρήσει”.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.