Γεύση «ζημιάς» και Γονίδη στο Cabana

Στεφαία Γονίδη-Σταμάτης Γονίδης - Χριστίνα Κωσταντάρα

Κατά καιρούς, έχουμε δει καλλιτέχνες να «καλύπτονται» από δεκάδες δίσκους με λουλούδια στην πίστα. Όμως, τo να βλέπεις την εικόνα αυτή, σήμερα στη εποχή της κρίσης, να γίνεται πράξη από δύο γυναίκες ταυτόχρονα, που δεν τις συγκαταλέγεις και στα “πρώτα βιολιά” της πίστας…ε, αυτό, γιατί εδώ τα λέμε όλα, δεν το έχουμε δει! Συνέβη όμως στην Στεφανία Γονίδη και την Χριστίνα Κωνσταντάρα.

Οι συγκεκριμένες, σημειωτέον η πρώτη είναι κόρη του Σταμάτη Γονίδη, μετά από μια σούπερ εμφάνιση στο “Cabana Live Stage”, που, μέχρι ώρας, καταφέρνει να κερδίσει το στοίχημα της διασκέδασης΄στην Αθήνα, προκάλεσαν αυτό που λέμε στη γλώσσα της νύχτας ..«ζημιά».

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και το σίγουρο είναι πως με τις επιδόσεις τους αυτές, δε θ’ αργήσουν να μπουν στο στόχαστρο των «μεγάλων της νύχτας». ‘Άλλωστε, πρώτες γυναίκες και μάλιστα να διαθέτουν «λουλουδομαγνήτη» δεν υπάρχουν πολλές και μοιραία προκαλούν αίσθηση.

Κλείνοντας, μιας και αναφερθήκαμε στον σπουδαίο Σταμάτη Γονίδη, επισκέφτηκε τη προηγούμενη βδομάδα το “Cabana”. Στο οποίο δένουν αρμονικά, σε μία σχέση απόλυτης συνύπαρξης, ο Ζαφείρης Μελάς με τον Χάρη Κωστόπουλο.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται

Δείτε στιγμιότυπο, όταν “σηκώθηκε” ο Γονίδης. Μαζί με την κόρη του επί πίστας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στη σκηνή, άτομα στέκονται, συναυλία, νύχτα και εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, νύχτα και εσωτερικός χώρος
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.